reklama
zaza26
Fanka BB :)
Muńka, no chyba chwilę przed otwarciem wystarczy 
ja właśnie czekam na odp cioci czy jeszcze były szorty, przypadkiem szukając namiotu zauważyłam, że promocja od dzisiaj , ale godzina już późna więc pewnie się cioci nie uda kupić
a szorty takie: o
LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca
Kasienka ja mam jakiś Microlife dotykowy, ale nie wiem jaki model i pika jak się zeruje, po pomiarze chyba też, a jak jest gorączka to bardzo pika
mam też Microlife elektoriczny i uzywamy go do mierzenia temp w dupce
ja właśnie czekam na odp cioci czy jeszcze były szorty, przypadkiem szukając namiotu zauważyłam, że promocja od dzisiaj , ale godzina już późna więc pewnie się cioci nie uda kupić
a szorty takie: o
LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca
Kasienka ja mam jakiś Microlife dotykowy, ale nie wiem jaki model i pika jak się zeruje, po pomiarze chyba też, a jak jest gorączka to bardzo pika
mam też Microlife elektoriczny i uzywamy go do mierzenia temp w dupce
a znaktos niepikajacy termometr ??![]()
hatszept chyba taki ma
Aylin wlasnie patrzylam na te w decathlonie tylko one sa zabudowane cale, takie chyba nieprzewiewne... w sumie to nie wiadomo co lepsze bo jak z kolei bedzie mega wiatr to przewiewny tez o kant d...![]()
ten mój ma wywietrznik pod daszkiem na tylniej ściance.
No co wy z tym lidlem??? u mnie tylko cukier brazowy wykupili od razu. Tj o 9 nie było. Ale reszta rzeczy z tego co widziałam to przeważnie jest.... Ale ja na zadupiu mieszkam
Sunshine6
Witam
pogoda piekna wiec lapiemy slonko ile sie da
:-)
Przec co nie mam zbyt duzo czasu na nadrabianie.... u nas dzis Bank Holiday wiec za chwilke lecimy do znajomych na kolejnego grilla
W niedziele wieczorkiem nie zajrzalam bo ogladalam z graja Biedroneczki i Pszczolki na zielonej trawce
Wczoraj wieczor grilowy u znajomych, mloda zachwycona TRAMPOLINA i kuleczkami na niej
a mamcia musiala skakac zeby niunke podrzucac (delikatnie)
Jutro do pracy i w srode i WOOOOLNEEEE!!! Dwa dni na pakowanie i wylot, nie moge sie doczekac
W PL mamy Coto Baby i super latwo sie sklada a i mloda nie narzeka
to w UK mamy Cosatto ale trudniej je rozlozyc i zlozyc ale wyglad i dodatki (przewijak, dwa poziomy do spania) bajeranckie
Gratulacje Szymus!!! :-)
Zaza- przepros Sergiuszka bo ta cioctka gula przeoczyla i spoznione zyczonka sklada i buziaczki od Aurelki
I supwr, ze domki juz zaklepane
Rysica- super wozek i nie przejmuj sie my tez mamy zielony ;-):-)
Mloda od 2 dni nie dopija mleka
1/2 butelki zostawia i to rano i wieczorem nawet na spiocha nie chce wypic!!! nie wiem o co chodzi
:-( zawsze cale wypijala a nawet czasem wolala o jeszcze a teraz nie :-(

Przec co nie mam zbyt duzo czasu na nadrabianie.... u nas dzis Bank Holiday wiec za chwilke lecimy do znajomych na kolejnego grilla

W niedziele wieczorkiem nie zajrzalam bo ogladalam z graja Biedroneczki i Pszczolki na zielonej trawce

Wczoraj wieczor grilowy u znajomych, mloda zachwycona TRAMPOLINA i kuleczkami na niej

Jutro do pracy i w srode i WOOOOLNEEEE!!! Dwa dni na pakowanie i wylot, nie moge sie doczekac

a czy moze ktoras z Was polecic jakies lozeczko turystyczne ??
W PL mamy Coto Baby i super latwo sie sklada a i mloda nie narzeka

No i się pochwalę że moje dziecię już samodzielnie wstaje. Nie potrzebuje juz mebli czy ręki ludzia. Po prostu rączki na podłogę, dupsko w górę i stoi)))
Gratulacje Szymus!!! :-)

Zaza- przepros Sergiuszka bo ta cioctka gula przeoczyla i spoznione zyczonka sklada i buziaczki od Aurelki

Rysica- super wozek i nie przejmuj sie my tez mamy zielony ;-):-)
Mloda od 2 dni nie dopija mleka

andzia1980
Sunshine przywiez troszke slonca. U nas pada caly dzien (przynajmniej na wschodzie). Moj tez sie obrazil na jedzenie, ale na kazde, nie tylko mleko. A moze za duzo je uu???????
ja czytalam wczoraj ze dzieciom sie obniza apetyt kolo roku, bo juz wolniej rosna. mojemu sie pogorszylo juz ponad miesiac temu ale juz sie nie przejmuje, przynajmniej nie jest grubaskiem 
zaza szkoda spodenek bo fajne!
aylin cukier brazowy wykupili
to juz nie bylo co kupowac?
termometr babyono tez jest u nas super zabawka... ja mam taki zwykly dotykowy elektroniczny i jak spi to nie problem bo mu wsune delikatnie do buzi i mierzy. ale jak nie spi to za dlugo trwa mierzenie i ani pod pacha ani w buzi nie utrzymam. a w pupie nie probowalam jakos mam awersje do tego sposobu

Sunshine czy ty na pewno mieszkasz na wyspach?? bo ciagle tylko grille, pikniki, a u nas wieczny deszcz i zimno!!!! to mowisz ze kulki fajne... utwierdzasz mnie w przekonaniu ze chce na roczek cos takiego + kulki:

zaza szkoda spodenek bo fajne!
aylin cukier brazowy wykupili

termometr babyono tez jest u nas super zabawka... ja mam taki zwykly dotykowy elektroniczny i jak spi to nie problem bo mu wsune delikatnie do buzi i mierzy. ale jak nie spi to za dlugo trwa mierzenie i ani pod pacha ani w buzi nie utrzymam. a w pupie nie probowalam jakos mam awersje do tego sposobu

Sunshine czy ty na pewno mieszkasz na wyspach?? bo ciagle tylko grille, pikniki, a u nas wieczny deszcz i zimno!!!! to mowisz ze kulki fajne... utwierdzasz mnie w przekonaniu ze chce na roczek cos takiego + kulki:

Załączniki
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ten plac około 2500 kosztujeAlijenka super ten plac i jest cos dla rodzicow. Wyglada na porzadny to pewnie drogi???????
Josie na tym zdjeciu jakas kobitka go sklada i wyglada na to ze za duzy po zlozeniu nie jest. Super sprawa. A nad ta muszelka tez sie zastanawiam.
My wczoraj kupilismy w pepco namiot ogrodowy z tunelem, ale lezy w bagazniku i czeka na weekend, az pojedziemy na wies.
no mi szkoda kasy wydać na te place z OBIalijenka coś takiego chce, ale normalne huśtawki, bo u mnie na podwórku jest trójka dziewczyn (Pola, 1,5roczna i 6 letnia)Gadałam z kuzynką i ma ten drewniany plac zabaw z OBI już drugi sezon i zachwala. Ma dwie huśtawki, drabinkę, linkę, ślizgawkę i piaskownicę z wieżyczką za 950zł
A teraz jest w promocji (nie pamiętam czy OBI czy Castorama) za 800zł ze ślizgawką
Chyba zaryzykuję
Co do Chorwacji to sąsiadka odradziła jak i ty. Mówi, że z 4-5-letnim dzieckiem ok, ale z małym tragedia. Ponoć żwir wszędzie, dziecko w bucikach w większości czasu, bo kamole nagrzane, do budzi co chwilę wkładało i trzeba było pilnować..nie uśmiecha mi się i mąż powiedział, że odpada. Co polecasz - Grecja, Hiszpania, Włochy?
![]()

a jeżeli wakacje autem no to Włochy riwiera adriatycka najbliżej zarąbiście jest na południu włóch tuż przed Sycylią ale autem to będzie daleko, a jeżeli samolotem to jak najbardziej Hiszpania np. Costa del Sol :-)
Kasieńka ja mam łożeczko turystyczne baby design o takie :