reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine - kefir, zsiadłe mleko. Okłady z moczu (wiem, wiem - nale podobno skuteczne. Tak twierdzi babcia sąsiadka) no i tradycyjnie pianka z pantenolem

reklama
kasiek do Gdańska mamy niecałe 700 km, ale do Swinoujscia już prawie 1000 km (a ja właśnie w te rejony chciałam). W tym roku zostaje jeszcze Gdańsk (któtkie odwiedziny u rodziny), a potem gdzieś dalej, ale dalej nie wiem gdzie. W sumie cały urlop moglibyśmy spędzić w Gdańsku, Bo rodzinka rozrywkowa i posiada rózne atrakcje( jacht i dom letniskowy nad jakimś jeziorem) i niby chętni do przyjmowania gości, ale u nich wszystko obraca się wokół kasy, a mnie to trochę irytuję.
Ale w przyszłym roku jak nic jedziemy do Italii:-D

edek: Weszłam na neta, co by zobaczyć to Bibione i się przeraziłam, jak zobaczyłam ile tam leżaków (czyt. ludzi):szok:. Obawiam się,że takie tłumy to nie dla mnie:no:, chyba że po okresie urlopowym.

Ostatnia edycja:
Do poparzenia dorzuce jeszcze @ i piekna pogode, ktora da wiecej :cool2:

Dzieki za rady rozmawialam juz z mezulkiem i ma zachaczyc o PL sklep po zsiadle mleko lub kefir :tak: wieczor zapowiada sie apetycznie :-D Na przerwie skocze jeszcze do sklepow poszukac panthenol'u ;-)

No i tez mi sie nic nie chce :-p co zreszta widac, bosiedze tutaj zamiast pracowac :cool2: a pozniej sie dziwie, ze sie nie wyrabiam :dry: :-D

Do poparzenia dorzuce jeszcze @ i piekna pogode, ktora da wiecej :cool2:

Dzieki za rady rozmawialam juz z mezulkiem i ma zachaczyc o PL sklep po zsiadle mleko lub kefir :tak: wieczor zapowiada sie apetycznie :-D Na przerwie skocze jeszcze do sklepow poszukac panthenol'u ;-)

No i tez mi sie nic nie chce :-p co zreszta widac, bosiedze tutaj zamiast pracowac :cool2: a pozniej sie dziwie, ze sie nie wyrabiam :dry: :-D

mam tak samo:-D
I biorę cały pakiecik od Ciebie, a co jak szalec to szaleć. Oparzenie minie, a zostanie piękna opalenizna, okresu nie mam od porodu, więc zaczynam się martwić, a słoneczną pogodę przyjmę bez żadnego ale:-D

Asik - na przymykające sie oczka najlepsze BB:-D:tak:Zdrówka dla Oliwki

Iwon - jak kontrola??? CZy spokój nie opuścił Cię ani na chwilę?;-)

Ostatnia edycja:
mi też się nic nie chce po tej drzemce, najchętniej poszłabym dalej spać ale dzieć już buszuje

Córa wybrała sobie takie zaproszenie na urodziny, wzór U-34 ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3344067132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I tak czytam o Waszych urlopach i się wkurzam, że my nigdzie nie pojedziemy:no: a to wszystko przez naszą służbę zdrowia:wściekła/y: bo wydałam kupę kasy na badania dla Oliwii a oni odwołali operację.

Andzia u nas nic nie pomaga, ani tulenie, masowanie, kołysanie.. Jak już będzie się słaniał na nogach wejdzie do łóżeczka, głowa do kołderki i odlot

mi też się nic nie chce po tej drzemce, najchętniej poszłabym dalej spać ale dzieć już buszuje

Córa wybrała sobie takie zaproszenie na urodziny, wzór U-34 ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3344067132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I tak czytam o Waszych urlopach i się wkurzam, że my nigdzie nie pojedziemy:no: a to wszystko przez naszą służbę zdrowia:wściekła/y: bo wydałam kupę kasy na badania dla Oliwii a oni odwołali operację.

Andzia u nas nic nie pomaga, ani tulenie, masowanie, kołysanie.. Jak już będzie się słaniał na nogach wejdzie do łóżeczka, głowa do kołderki i odlot
:-D:-D miałam na myśli twoje zasypianie:-D:-D
A z zasypianiem Damianka to zadroszczę, u nas to mordęga, czasami godzinę potrafi sie przewalać z boku na bok, siadać, kłaść się i tak w kólko, mimo,że jset zmęczony.
Jeśli można spytać o jaką operację chodzi?????
Zaproszeń nie widzę, bom w pracy, ale na pewno ładne:-)

Oliwia urodziła się z rozszczepem wargi i podniebienia, przeszła już 2 operacje a teraz miała mieć przeszczep z biodra do dziąsła połączone z korektą noska... niestety odwołali z powodu braku kasy o czym poinformowali jak porobiłam wszystkie badania:wściekła/y: Fakt dali nowy termin ale dopiero na 14. 01.2015

Hej,

kolejny dzień upałów :-D Dziewczyny co Wy w UK mieszkacie, ze nie macie pogody?? :-D;-)

Sunshine wspolczuje poparzenia.
Rzeczywiście imprezowiczka Wam rośnie ;-)

Asik witaj :-)
Ach nie ma jak Polska służba zdrowia.

Iwon spóźnione życzenia dla Kornela :tak: Wszystkiego Najlepszego.

co do wczasów to my myślimy o Hiszpani w sierpniu, dwa lata temu był wrzesień ale teraz ze względu na Kubę sierpień bo od września od nowa do przedszkola.

hmm, nie za bardzo sobie wyobrażam z nasza dwójka tych wczasów ale ryzykuje :-D

Iwon- zapomnialam wczesniej :zawstydzona/y: Sto lat dla KAWALERA :tak:

Asik- ze co :szok: dopiero za 2 lata???? w szoku jestem:szok: wydawala mi sie, ze taka operacje powinno zrobic sie jak najwszesniej:dry:

Polaa- super pogoda co? :-);-) po co Hiszpania :-p a tak na powaznie to spoko loko dobrze bedzie, dzieciaki zajma sie soba w basenie a rodzice beda saczyc drineczki i wygrzewac tyleczki :-D:tak:

Nie no nie oderwe sie dzisiaj od Was :-D to na pewno przez ta przerwe weekendowa to tak jakbym wrocila z odwyku, normalnie uzaleniona jestem od Was :dry::-D

reklama
Hej,

kolejny dzień upałów :-D Dziewczyny co Wy w UK mieszkacie, ze nie macie pogody?? :-D;-)

Zdajesz sobie sprawę,że to długo nie potrwa:-D
"ten się śmieje kto się śmieje ostatni" :-D:-D;-)
Właśnike w wiadomościach powiedzieli, że słońce znad wysp ucieka i od jutra u nas świecić będzie:-D

Asik
- współczuje odwołanej operacji. Rozczep to jednak poważna sprawa, powinni jak najszybciej Oliwcie zoperować.

Nasuwa się pytanie :dlaczego płacąc składki musimy płacić za badania??? Dlaczego nie robią ich przed operacją w szpitalu??:wściekła/y::wściekła/y:
(przed zabiegiem na migdałka Adriana też musiałam zrobić badania na swój koszt:angry:)

Nie no nie oderwe sie dzisiaj od Was :-D to na pewno przez ta przerwe weekendowa to tak jakbym wrocila z odwyku, normalnie uzaleniona jestem od Was :dry::-D

ja też ja też:-D:-D

Edek : upsssssss post pod postem.
nie, nie Macku dziękuję nie potrzebuje;-):-D
Albo w sumie - od Kasiulki chętnie przyjmę, ale ona chyba nas już nie lubi:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry