aronia12
Fanka BB :)
alijenka - nie wiem jak jest z Waszym wedzidelkiem. Chcialam tylko napisac, ze wg. mojego rozeznania przerwy miedzy mleczakami sa normalne a nie wyznacznikiem wedzidelka, tzn. w tym wieku wedzidelko sobie a przerwy sobie :-)
Nie wiem czy wiecie (ja jestem teraz taka madra, bo wlasnie sie naczytalam
), ze niemowlaki maja fizjologiczne plaskostopie :-) Tzn. niemowlecy tluszczyk tworzy jakby poduszke ochronna dla kosteczek i wiezadelek. Dopiero ok. 4 roku zycia tluszczyk zanika a wciecie stopy sie formuje. Dlatego tak wazne jest, zeby dzieci jak najdluzej i jak najwiecej lataly na bosaka. My sie tak zastanawialismy, bo bejbik zaraz po narodzinach mial wcieta stopke a teraz taka kluskowata.
Wszyscy sie zachwycany niemowlakami a one szczerbate, z plaskostopiem i faldkami tluszczu :-) I bez kompleksow
:-)
Rysica a czemu sie dziwisz, ze bez pieluchy? Bez pieluchy najlepiej widac, kiedy siusia :-) Nasz sie dzis na plazy podparl jadna raczka latarni i odlal jak rasowy facet :-)
Nie wiem czy wiecie (ja jestem teraz taka madra, bo wlasnie sie naczytalam
), ze niemowlaki maja fizjologiczne plaskostopie :-) Tzn. niemowlecy tluszczyk tworzy jakby poduszke ochronna dla kosteczek i wiezadelek. Dopiero ok. 4 roku zycia tluszczyk zanika a wciecie stopy sie formuje. Dlatego tak wazne jest, zeby dzieci jak najdluzej i jak najwiecej lataly na bosaka. My sie tak zastanawialismy, bo bejbik zaraz po narodzinach mial wcieta stopke a teraz taka kluskowata. Wszyscy sie zachwycany niemowlakami a one szczerbate, z plaskostopiem i faldkami tluszczu :-) I bez kompleksow
:-)Rysica a czemu sie dziwisz, ze bez pieluchy? Bez pieluchy najlepiej widac, kiedy siusia :-) Nasz sie dzis na plazy podparl jadna raczka latarni i odlal jak rasowy facet :-)

:-)

) a w nocy... >6 (przy zabkowaniu to by najchetniej w czasie snu sutka z buzi nie wypuszczal
). Teraz to karmienie i tak ekspresowe. Obie piersi wydojone w lacznie 5 minut a nie po pol godzinie jak na poczatku, wiec spoko :-)
w domu to może śmieszne jest, ale jak gdzieś idziemy i on po trupach, a do cyca
Aronia- bez pieluchy sika na stojaco raz zdarzyla sie kupka ale to byl raczej piardek z niespodzianka
Munka- bic nie bedziemy
A gdzie reszta dziewczynek sie chowa? MsMickey, Macku, Iwon, Waris, Atinka...... ktora jeszcze.....
No chyba, ze rzeczywiście juz nieciekawie że mną