reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

izw nie rozumiem...źle trzyma te rączki? kurcze ja nie widze tu nieprawidłowosci.chodzi o rece czy dłonie??? jedyne co zauwazylam to to,ze raczki obie odgina tak jakby bardziej do tyłu,tu od łokci tak???? liluś no to fajnie,ze znalezliscie cos wiekszego i tanszego,a i maz ma blizej do robotki.a okolica fajna??? macie tam jakis znajomych? rodzine? kobietko hehe ty to jak zawsze,jak nie tłum gości,to ty w gościach,to jakies gotowanka:-).normalnie nie nudzisz sie.kiedy ty znajdziesz na to czas jak sie maluch pojawi???

reklama
nisiao, ufff :happy: zawsze lepiej sprawdzić niż się stresować niepotrzebnie!
liluś, a mieszkanko duże? mam nadzieję, że dobrze się Wam będzie tam mieszkało:happy:. My chcemy zmienić bank, bo w związku z obniżkami stóp procentowych są teraz takie okazje w bankach, że grzech nie skorzystać. Poza tym chcielibyśmy zmienić na bank, który daje możliwość przeniesienia hipoteki. Mamy 2 pokojowe a w związku z tym, że mój J ma synka z poprzedniego związku i staramy się o kolejne potomstwo chcielibyśmy 3 pokoje. A przede wszystkim przez hałas jaki tutaj mamy (przy pętli tramwajowej) nie da się normalnie funkcjonować :szok: szkoda mi trochę tego mieszkania, bo dużo serca włożyłam w jego urządzenie, ale szczególnie w lecie nie da się mieszkać przy otwartych oknach.... już nie śpimy nawet razem :-( J się dusi przy zamkniętym oknie a ja spać nie mogę przez hałas... jak małżeństwo z co najmniej 20 letnim stażem:eek:

izw nie rozumiem...źle trzyma te rączki? kurcze ja nie widze tu nieprawidłowosci.chodzi o rece czy dłonie??? jedyne co zauwazylam to to,ze raczki obie odgina tak jakby bardziej do tyłu,tu od łokci tak???? liluś no to fajnie,ze znalezliscie cos wiekszego i tanszego,a i maz ma blizej do robotki.a okolica fajna??? macie tam jakis znajomych? rodzine? kobietko hehe ty to jak zawsze,jak nie tłum gości,to ty w gościach,to jakies gotowanka:-).normalnie nie nudzisz sie.kiedy ty znajdziesz na to czas jak sie maluch pojawi???
Karola odwiedzenie rączek ku górze jest wynikiem nieprawidłowego napięcia mięśniowego i pewnie o to chodzi .
IZW nie przejmuj się tym tak .To się samo z czasem naprawia jak dziecko zaczyna raczkować .Najważniejsze by raczkowała .
A jak chcesz by raczkowała dłużej i bardziej efektywnie to rób jej ćwiczenia wzmacniające brzuszek i będzie dobrze.Moja Karolcia miała tak samo i dlatego rehabilitantka powiedziała ,żeby jej nie pionizować na podłodze do 14 miesięcy .Podłoga ma być do raczkowania i basta !!!
Tak zrobiliśmy i co prawda mała dzięki temu jeszcze nie chodzi sama tylko za palec ,ale napięcie jest już dużo lepsze i brzuch mocniejszy ;-)
Z drugiej strony mała jest pionizowana dopiero od kilku tygodni a prowadzana za palec od 2 tygodni ,więc nawet trudno oczekiwać od niej by już sama biegała .Daję jej jeszcze czas ,bo na chodzenie ma całe życie ,a kręgosłup tylko 1 ;-)

Loi przejeżdżałam przez Różan 2 tygodnie temu jak jechałam do Ostrołęki .Stamtąd pochodzi moja mama i tam jeździłam jako dziecko średnio 2 razy w miesiącu .Trasę Marki Ostrołęka przez Serock,Pułtusk i Różan mogę chyba przejechać z zamkniętymi oczami ...:-D:-D:-D
A ty przypadkiem jak będziesz wracać to nie będziecie przejeżdżać przez Marki tą trasą Warszawa-Białystok?

To tak fajnie w Rozanie? Ja jadę nad morze, nie mogę się doczekać. Pytałam pani doktor, czy jakieś zalecenia odnośnie wyjazdu. Powiedziała, ze tak: kąpać się, cieszyć pogoda i wypoczywać ;) Jestem jak najbardziej za.

U nas dzisiaj przełom. Pierwszy raz od poczęcia ;) Myślałam, ze się nie boje, a jednak na początku się trochę zestresowalam. O rany... Czuje się, jakbym znowu przeżyła swój pierwszy raz :D A mówili, ze jest tylko jeden :D

IZW dajemy radę, choć szczerze wolę egipskie lato. Buziaki dla małej księzniczki!

Tak dokładnie ten lek.
brałam ten lek na zaśniad, obniża poziom bhcg, wiem właśnie, że można go podawać w trakcie poronienia oraz przy ciąży pozamacicznej.
Karolinka już taka duża. Super. Pamiętam jak niedawno się urodziła ... czas płynie nieubłaganie

Tak Emy oj czas szybko płynie .Widzę ,że i u ciebie lada chwila mały CUD będzie .Modlitwa na pielgrzymce za TWÓJ CUD będzie wyjątkowa ,specjalna i indywidualna .
Teraz musi się udać !!!!

reklama
As, tak, z tego co kojarze, to przejezdzamy przez Marki:tak: moge tez prosic o modlitwę?

Kat mnie tu jest cudownie w Różanie, las, w nim domek, nad starorzeczem Narwi, widok na piekne łąki, bociany, do samego miasteczka Różan parę minut autem. Tymon ma co robić na działce:-) naprawdę jest fajnie
My tu też mieliśmy przytulanki, dobrze mi bylo:zawstydzona/y: :-Dogolnie to chyba 3 raz w ciazy:sorry:

Do góry