reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin co ma jezus do tableta? Cos nie skumalam metafory :D

Kasiek no i super ze pola ozdrowiala a kotek juz gdzie indziej:)

Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosnie:) i zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca:p

reklama
Aylin co ma jezus do tableta? Cos nie skumalam metafory :D

Kasiek no i super ze pola ozdrowiala a kotek juz gdzie indziej:)

Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosnie:) i zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca:p
Smacznego :D
Ja te właśnie się zastanawiam co za jezusa :D

Aylin u mnie dzień podobny z wrzaskami. Powód? Co kilka minut ściągałam dziecia z ławy co spotykało się z jego dezaprobatą.:shocked2:

Aco do fruzeliny w szafce - też schowałam, ale młody wyciągnął i skusil mamusię.......

Hej hej baby :-)

Ja też jezdem :-) Z browarkiem jakby która chętna :cool2: Muszę się przecież pożegnać z netem, bo mnie nie będzie całeee trzy dni ;-)

Torby mamy spakowane, M. już wszystko powynosił do auta, jutro rano tylko żarcie z lodówki i wjoooo :-) No i pogoda się robi, więc chyba te prognozy się jednak sprawdzą :)

Baby mam pytanie: ile mleka w ml wasze bąble piją dziennie? Jejku mój to jakiś mlekopijca :szok: Nieważne, czy zje skromne czy wypasione śniadanie, nieważne że wsuwa obiad dwudaniowy (tak, tak zaczęłam gotować dwa dania), on tak czy siak musi wypiś mleko min. 4 razy dziennie! O piątej, potem obowiązkowo do śniadania, potem przed spaniem (około 11, 12) i na wieczór. Wczoraj nie dostał jednej porcji, bo mleka zabrakło a M. był w pracy i o 22 obudził się z taką histerią, że aż zbladłam. Okazało się, że to nie zadne ząbki ani brzuszek tylko chrapka na 210 ml ciepłego mleka :tak:

I drugie question, czy waszym bąblom zdarza się, że trzasną kogoś po twarzy? :sorry: Mój miewa czasem takie zapędy, że patrzy patrzy i nagle trach po głowie delikwenta :sorry: Oczywiście tłumaczymy, że nie wolno, że trzeba cacy itp. ale wiecie... strach się bać :sorry:;-)

Młodak a o co cho z tą syreną? To znaczy jaka syrena? Jakaś straż pożarna obok was czy cóś?
Ja też z tych, co mają lekki sen. Jak zając :tak: I J. chyba też po mnie, z kolei K. śpi jak kamień.

Asik spanie do 9.20? Toż to rozbój w biały dzień! ;-) Szczęściara :-)

Kasieńka no to fajno, że młody dzielnie zniósł mmr. Oby żadnych powikłań nie było :-)

Niespo "a staremu ciasteczka i mleko" :-D:-D:-D Umarłam :-D

Alijenka to może daj ogłoszenie o tej sofie na tablica.pl :tak: Ja tam sprzedałam dosyć szybko wózek :tak:

Polaa miłej zabawy i ploteczek z siostrą :cool2:

Kasiek fajno, że młoda ozdrowiała :-);-)

Sunshine super! A na jakie studia idziesz? :-)

Aga ok, przyznaję, nie jestem w temacie, więc pytam - co to za akcja z tym wózkiem bliźniaczym? :sorry: No i przestań w wreszcie tak się tyrać, widziałam Cię na zdjęciach - jesteś mega fajna babka! Nio :-p

Aylin ale Ci fajnie z tym nowym sprzętem :) Ja uwielbiam takie nowinki, zaraz bym siedziała i rozkminiała cały wieczór ;)

Iwon, teraz opiekuję się też 16miesięczną dziewczynką i żeby móc wyjść z nimi na spacer potrzebowałam podwójnego wózka..

A nie uwierzycie ile od wczoraj ludzi mnie zaczepiło i gratulowała parki:-D:-D:-Dzdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia :D

Ojej...no to faktycznie nieciekawie. Ja się wkurzam jak się na zewnątrz alarm w samochodzie włączy. No bo teraz jak upały, to nie da się inaczej jak spać przy otwartym oknie. I zawsze mam stracha, że się młody obudzi. A tutaj syrena :confused2:

reklama
Aga ja sie miałam właśnie Ciebie pytać czy ludzie pytają czy to bliźniaki :tak: Fajnie, nie wyjaśniaj dalej, nich myślą ciekawscy :-D

Iwon siostra to raczej bedzie plotkowac z Kuba bo ma dopiero 11 lat :tak: Ale jaka ulga dla mnie bedzie, ach :) ja sobie z babcia pogadam :)

Do góry