Hej hej baby :-)
Ja też jezdem :-) Z browarkiem jakby która chętna

Muszę się przecież pożegnać z netem, bo mnie nie będzie całeee trzy dni ;-)
Torby mamy spakowane, M. już wszystko powynosił do auta, jutro rano tylko żarcie z lodówki i wjoooo :-) No i pogoda się robi, więc chyba te prognozy się jednak sprawdzą
Baby mam pytanie: ile mleka w ml wasze bąble piją dziennie? Jejku mój to jakiś mlekopijca

Nieważne, czy zje skromne czy wypasione śniadanie, nieważne że wsuwa obiad dwudaniowy (tak, tak zaczęłam gotować dwa dania), on tak czy siak musi wypiś mleko min. 4 razy dziennie! O piątej, potem obowiązkowo do śniadania, potem przed spaniem (około 11, 12) i na wieczór. Wczoraj nie dostał jednej porcji, bo mleka zabrakło a M. był w pracy i o 22 obudził się z taką histerią, że aż zbladłam. Okazało się, że to nie zadne ząbki ani brzuszek tylko chrapka na 210 ml ciepłego mleka
I drugie question, czy waszym bąblom zdarza się, że trzasną kogoś po twarzy?

Mój miewa czasem takie zapędy, że patrzy patrzy i nagle trach po głowie delikwenta

Oczywiście tłumaczymy, że nie wolno, że trzeba cacy itp. ale wiecie... strach się bać

;-)
Młodak a o co cho z tą syreną? To znaczy jaka syrena? Jakaś straż pożarna obok was czy cóś?
Ja też z tych, co mają lekki sen. Jak zając

I J. chyba też po mnie, z kolei K. śpi jak kamień.
Asik spanie do 9.20? Toż to rozbój w biały dzień! ;-) Szczęściara :-)
Kasieńka no to fajno, że młody dzielnie zniósł mmr. Oby żadnych powikłań nie było :-)
Niespo "a staremu ciasteczka i mleko"

Umarłam
Alijenka to może daj ogłoszenie o tej sofie na tablica.pl

Ja tam sprzedałam dosyć szybko wózek
Polaa miłej zabawy i ploteczek z siostrą
Kasiek fajno, że młoda ozdrowiała :-);-)
Sunshine super! A na jakie studia idziesz? :-)
Aga ok, przyznaję, nie jestem w temacie, więc pytam - co to za akcja z tym wózkiem bliźniaczym?

No i przestań w wreszcie tak się tyrać, widziałam Cię na zdjęciach - jesteś mega fajna babka! Nio
Aylin ale Ci fajnie z tym nowym sprzętem

Ja uwielbiam takie nowinki, zaraz bym siedziała i rozkminiała cały wieczór