reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

opowieści z porodówki

Czytam właśnie dwa ostatnie porody na czworaka z tyłkiem do góry (mała robi podkop w szyjce, bolesny), najpierw pełna podziwu (dla Ani), potem się brechtałam a na końcu wyłam (nie lubię cię Jaipur za to, wyglądam teraz jak wypięty królik) i nie mogę się nadziwić jak nieprzewidywalne są porody.

Dziewczyny, jesteście wielkie.

reklama
Kamcia Ty uwazaj,jakbys zachciala miec 3dziecko, na bank nie zdazysz do szpitala:tak: troszkę pocierpiałaś ale taki ekspresik,ze nic Cie to nie wymeczylo,tylko zazdroscic.a bólu i tak się nie pamięta,to szczera prawda

Dziewczyny mimo,że przechodziłam już swój pierwszy poród, to ze wzruszeniem czytam o waszych. Okazuje się,że każdy jest inny i niepowtarzalny:tak:
ANIA2009 u ciebie ekspresowe tempo i szybka akcja (niejedna by tak chciała). Szkoda tylko,że mężuś nie zdążył.
jaipur u ciebie całkowita zmiana planów,ale na szczęście wszystko poszło dobrze.
ViKamcia u ciebie to też ekspres. Przeraziło mnie tylko pęknięcie szyjki:eek:ale dobrze,że wszystko poszło gładko.

Dziewczyny jesteście dzielne. Gratuluję serdecznie mamusiom:tak:

Ania , Jaipur , Kamcia super opisy. Na dniach i ja dołączę do Waszego grona i streszczę swój poród

persefonoa z tm włansie pęknięciem szyjki to tez sie pielęgniarki zaniepokoiły bo same powiedział ze dzienie pękłam... poszło mi od szyjki w stronę wargi sromowej a nie tak jak zawsze odzie od "dziurki" do tyłka...;-)
no i mam szwe tak ze środka z szyjki w stronę przodu po wardze tam głębiej (mam nadzieję że zrozumiale piszę)
ale nie boli.. no i całą wargę miałam przez to siiną jak śliwka!! naprawdę :baffled: straszny widok;-)
ale już siniak schodzi .. a pęknięcia wcale nie czuję bo jest w środku
co innego jak miałam nacinane z Vi i nie mogłam usiąść ani się załatwić :-p

jolek ja swój też chciałam "streścić" heheh

reklama
Ania, Jaipur, ViKamcia piękne opisy, tak fajnie się czyta. Każda z Was spodziewała się trochę innego tempa ale najważniejsze że wszystko w porządku i bez komplikacji ;) Dzielne wszystkie mamusie bez wyjątku :tak:

Do góry