• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

opowieści z porodówki

kamcia ale opowieść :) super, że tak szybko ci poszło. ale zachodzę w głowę jak one mogły cię tam "czyścić" bez znieczulenia, toć to masakra , a jak to sobie zwizualizuję to horror normalnie

reklama
kamcia przelałas to cudownie na nasz "wirtualny papier" :-) szybko poszło, super z Ciebie dzielna Mama:tak:
współczuje tego czyszczenia ręką... ałć

dobrze że czyściła mnie azjatka.. bo azjatki maja małe dłonie:-p
no ale tak samo bolesne było oczyszczanie z krwi tymi suchymi gazami... ałć....
normalnie bez serca ... :sorry2:

dziewczyny - dzielne babki z Was - i rzeczywiście...ile kobiet tyle porodów:):) a cel tylko jeden:):):):)
- trzymam kciuki za te majóweczki co są jeszcze przed....będzie dobrze na pewno - niepowtarzalnie na bank - ale na pewno dobrze:)

Kamcia - sama w domku jestem więc teraz mogłam sobie spokojnie poczytać ! powiem wow szybciutko Ci poszło i może nie tyle bezboleśnie ale chociaż w dobrym nastawieniu i z mężem u boku super! ale szczerze współczuję tego czyszczenia ręką jakoś nawet tego wyobrazić sobie nie mogę ...

najpiwerw zaczęły mi po kawałku wyciągać nożyczkami takimi do łapania (nie ostrymi)
no i tak po kawałku wyciagały..
ale przyszła ta azjatka zajrzała.. założyła rękawiczkę i aż w szoku byłam:szok: że ona mi tam łapsko wsadziła i grzebała... yhhhhh sama bym nie uwierzyła gdybym nie widziała..
ale powiedzieła ze jak wyczyści to będę miała juz spokój a tak to mogę mieć infekcję(moja właśńie kumpela tu miała że jej w środku się resztki psuły i mówiła że strasznie smierdziało no i musiała mieć takie antybiotyki że nie mogła synka karmić) no więc się ciesze że zrobiła to raz a szybko i dokładnie... chociaż boleśnie:baffled:

reklama
jaipur czytajac Twoj opis to sie az poryczalam ze wzruszenia...
Kamcia ty to jestes kobieta ekspresowka, raz, dwa trzy i juz, wiec faktycznie ja to balabym sie czytac o twoim 3 porodzie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry