Patii26
Fanka BB :)
GratulujęOdswiezalam wyniki co 5min.. i sie w koncu doczekalam
Beta 36
progesteron 21 - czy ok?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęOdswiezalam wyniki co 5min.. i sie w koncu doczekalam
Beta 36
progesteron 21 - czy ok?
Ja widzę róż! Róż widzę!raz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
Jest kreska, ale nie jesteś tu zapisana, regulamin jest na pierwszej stronieraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
A to nie możecie się "odkłócić" warunkowo na pół godziny?to ja mam ostatnio większe libido a mąż ma spadek formy ;O
najgorzej, ze wczoraj miałam chyba pik a się pokłóciliśmy i żadne amory nam nie w głowie, nie wierzę po prostu...
mój mąż wtedy by powiedział, ze tylko chcę seksu bo chcę zająść w ciążę a nie, że mam na niego ochotę ;PA to nie możecie się "odkłócić" warunkowo na pół godziny?![]()
i w sumie jekie pół godziny, 5 min i jużA to nie możecie się "odkłócić" warunkowo na pół godziny?![]()
Ja też mam obawy czy tym razem też się uda po kolejnym biochemie i czy nie okaże się to znów trzeci biochem pod rząd będzieU mnie się w końcu dziś w nocy zaczęło krwawienie. Eh i niestety mam takie natrętne myśli. Zastanawiam się, czy może teraz po tym biochemie uda się szybciej zajść w ciążę, czy znowu będziemy czekać kilka miesięcy :/ Myślę też, czy przyjmować sobie letrozol na własną rękę, bo mi został z poprzedniej stymulacji, czy lepiej nic nie mieszać. Ja swoje owulacje mam, ale późne, bo zazwyczaj w 20 dc lub nawet później i jak badałam estradiol to nie był zbyt dobry.
Z drugiej strony chyba fertistim i inne suple też już robią swoje, bo teraz miałam owulkę w 17dc i coś tam jednak ruszyło.
Jak dobrze, że mój nie dokonuje takich analizmój mąż wtedy by powiedział, ze tylko chcę seksu bo chcę zająść w ciążę a nie, że mam na niego ochotę ;P
Sama droznosc tyle kosztuje? Moze doliczyli znieczulenie? Ja mialam w krotkotrwalej narkozie i mniej wiecej tyle placilam.Dziękuję. Z tego co widziałam to u mojej lekarki wykonują badanie drożności jajowód metodą HyFoSy. Co prawda koszt 1650![]()