Czyli termin lutowyWychodzi, że 6 maja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli termin lutowyWychodzi, że 6 maja![]()
Dobrze napisałaś? Beta 3.07 2579 a 7.07 4972? Odstęp 3 dni? Bo wtedy przyrost nie jest ok.A co najlepsze to 28 maja miałam potwierdzoną owulacje przez lekarza, bo akurat miałam wizytę na cytologię. No tu się dziwne rzeczy zadziały. Potem 12 czerwca miałam pseudookres, a 24 czerwca owulacje (z testów i bolącego brzucha), a 3.07 beta już 2579 a wczoraj 4972![]()
U mnie różnica między 1 a 2 to właśnie 4 lata i starszak przyjął to super. Jak trzeba to teraz pobawi, porozśmiesza. Wszystko chyba zależy tez od przygotowania i od tych pierwszych dni żeby nie poczuła sie odrzucona a zaangażowana i potrzebnaJa dziś od 5 rano nie spałam , obudziłam się z rozkminą jak przyjmie to moje 4 letnia typowa jedynaczka aferzystkadamy radę na pewno oby wszystko dobrze ułożyło się w tej ciąży a reszta też się ułoży
No to druga ciąża szybko Wam się udała pewnie się nie mastawiałaś na tak szybką akcje ? a ile ma Wasze pierwsze dziecko jeśli mogę spytać?
![]()
Ulallala to jeszcze młodziutka jesteś ja mam 34 lataByłam zaskoczona, bo od tego cyklu zaczęłam robić testy owulacyjne i monitorowałam wszystko, podchodziłam do tego, że jak będzie to będzie jak nie to ważne, że mamy juz jedno. Córka teraz ma 1,5 roku, jak urodzi się kolejna pociecha będzie miała 2 lata i 3 miesiące, więc myślę że będzie ciekawie. Z drugiej strony 3 lata to maksymalna różnica wieku jaką chcieliśmy mieć między dziećmi, na szczęście się udało i jak mi jeszcze odbije to do trzydziestki zdążę zrobić 3![]()
Beta powyżej 1000 już tak szybko może nie wzrastać także po becie 1000 najlepiej już robić usg.Dobrze napisałaś? Beta 3.07 2579 a 7.07 4972? Odstęp 3 dni? Bo wtedy przyrost nie jest ok.
No zobaczymy jak to będzie, ja trochę nie umiem się cieszyć z ciąży i boję się przywiązać do tej myśliU mnie różnica między 1 a 2 to właśnie 4 lata i starszak przyjął to super. Jak trzeba to teraz pobawi, porozśmiesza. Wszystko chyba zależy tez od przygotowania i od tych pierwszych dni żeby nie poczuła sie odrzucona a zaangażowana i potrzebna![]()
Pierwsze urodziłam jak miałam 24, drugie urodzę jak będę miała 27 więc zapas czasu jest jeszcze na 3, ale raczej zostanę przy 2.Ulallala to jeszcze młodziutka jesteś ja mam 34 lataTo fajnie będzie mała różnica wieku
u mnie 5 lat jeśli się uda donosić ciążę a jeśli nie to już moja córka zostanie jedynaczka.
Beta powyżej 1000 już tak szybko może nie wzrastać także po becie 1000 najlepiej już robić usg.
Trzymaj się kochana, powodzenia w dalszym staraniu o dzidziusia! Trzymam kciuki!Wracam od ginekologa właśnie. Poronienie chybione, jutro rano idę do szpitala na czyszczenie. Więc tyle z mojej wysokiej betytrzymajcie się dziewczynki! Życzę wam żebyście były zdrowe i dzidziutki także.
Przykro mi, wiem co czujesz. Trzymaj się.Wracam od ginekologa właśnie. Poronienie chybione, jutro rano idę do szpitala na czyszczenie. Więc tyle z mojej wysokiej betytrzymajcie się dziewczynki! Życzę wam żebyście były zdrowe i dzidziutki także.
Dziękuję wam bardzoPrzykro mi, wiem co czujesz. Trzymaj się.