kami1094
Fanka BB :)
Mam ich znacznie więcej, ale oszczędzę Wam.Wogóle, gałganie jeden co Ty pleciesz, że Cię dzieci na matkę nie chcą...
Co to za teorie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ich znacznie więcej, ale oszczędzę Wam.Wogóle, gałganie jeden co Ty pleciesz, że Cię dzieci na matkę nie chcą...
Co to za teorie.
Mam ich znacznie więcej, ale oszczędzę Wam.![]()
Ale dziewczyny, ja z Wami zostaję, nie wybieram się nigdzie.Chyba, że wyganiacie?
Przywiązałam się do Was, w sumie nawet ten wątek powstał trochę przez moje tęskniące jęczenie, także mam nadzieję, że dalej jesteśmy w tym razem.
![]()
Z milszych tematów - moje futrzate dziecko ma jutro ósme urodziny.W weekend będą balony.
![]()
Ale dziewczyny, ja z Wami zostaję, nie wybieram się nigdzie.Chyba, że wyganiacie?
Przywiązałam się do Was, w sumie nawet ten wątek powstał trochę przez moje tęskniące jęczenie, także mam nadzieję, że dalej jesteśmy w tym razem.
Z milszych tematów - moje futrzate dziecko ma jutro ósme urodziny.W weekend będą balony.
![]()
No to same urodziny jutro, bo mój chrześniak-futrzak drugieWyciągasz zbyt daleko idące wnioski Kami
Nikt Cię nie wygania, siedź tu jak Ci dobrze a my umilimy Ci czas
Nasz futrzak też ma jutro urodziny ale pierwsze![]()