Sok z żuka
Fanka BB :)
a mi 4chyba poznałyśmy tą tajemnicę. Gdybym wiedziała, może zajście w ciążę nie zajęłoby mi ponad 2 lata![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi 4chyba poznałyśmy tą tajemnicę. Gdybym wiedziała, może zajście w ciążę nie zajęłoby mi ponad 2 lata![]()
A co napluła sobie do waginy?Witajcie, uprawiałem z dziewczyną seks oralny i miałem wytrysk w jej ustach. Później się przytulaliśmy ale nie uprawialiśmy seksu. Czy istnieje ryzyko ciąży w takiej sytuacji? Tzn. że plemniki zostały przypadkowo przeniesione do pochwy np. podczas korzystania z łazienki?
Wyloguj się już i szukaj zaczepki gdzie indziej.No czytałem, że jeśli plemniki po wytrysku zostaną przeniesione w okolice wejścia do pochwy to istnieje ryzyko ciąży - stąd moje pytanie.
To zacznij czytać encyklopedie jakieś. Na dobre Co wyjdzie.Nie szukam zaczepki... ale czytałem że nawet w przypadku preejakulatu istnieje ryzyko zapłodnienia stąd moje pytanie, czy jest ryzyko przeniesienia plemników.
Preejakulatu, który w trakcie stosunku wypływa z penisa, ktory znajduje się w pochwie kobiety.Prosiłbym bez złośliwości. Jest wiele artykułów na poważnych stronach, że w przypadku preejakulatu istnieje ryzyko zapłodnienia stąd moje pytanie, czy jest ryzyko przeniesienia plemników.
Lecz się na nogi bo na głowę już za późno, sorry.Prosiłbym bez złośliwości. Jest wiele artykułów na poważnych stronach, że w przypadku preejakulatu istnieje ryzyko zapłodnienia stąd moje pytanie, czy jest ryzyko przeniesienia plemników.