Nicky95
Fanka BB :)
U nas dzisiaj też chill w ogrodzie i lody zaliczoneAle Wam fajnie
U nas bez rowerów i pluskadełka ale lody odhaczyliśmy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dzisiaj też chill w ogrodzie i lody zaliczoneAle Wam fajnie
U nas bez rowerów i pluskadełka ale lody odhaczyliśmy![]()
Mam nadzieje że za chwilę opuszczą Cię te myśli i będziesz mogła się cieszyć z tej wyczekanej ciążyNajgorsze jest to uczucie takiego myślenia, że w sumie po co ta ciąża, gdzie chwilę wcześniej wyczekiwałam jej bardzo....ja wiem, że to moja głowa teraz, ale niefajne uczucie, a gdzie tam do drugiego trymestru..
Czekam na to, ale też już przerabiałam i wiem, że drugi trymestr jest całkiem inny, oby dotrwaćMam nadzieje że za chwilę opuszczą Cię te myśli i będziesz mogła się cieszyć z tej wyczekanej ciąży![]()
U mnie były zachcianki na kwaśne (nie lubię) i musiały być kwaśne żelki i dwa kiwi dziennie. Albo ostre (też niezbyt przepadam) nagle się uparłam na mięso (nie jestem jakaś wielką fanką) i się popłakałam z radości nad kotletem schabowymNie że kręcę zabobony, ale nawet z objawów żywieniowych mi to nie pasuje...żeby panienka chciała takie menu.
Od tych 10 tygodni to jestem naczelnym konsumentem mięcha. Mięcha, wędlin mocno wędzonych, kiełbas, pasztetów, parówek. Ogórów konserwowych, zaoctowanych.
Piwo bym chciała, jasne (a nie lubię tak ogólnie jasnego piwa). Ostatnio o zgrozo, myślałam nawet o wódce - oczywiście marzenia nie do spełnienia, żeby nie było niejasności żadnych...
Od początku zagryzałam kotlet kotletem jak dziewczyny wymiotowały.
Jak się skuszę na coś słodkiego to mi oczy wychodzą najczęściej. Ale taką borówkę, jabłko mogę zjeść.
Szybko zleci, dopiero co ja takie myśli mialamNajgorsze jest to uczucie takiego myślenia, że w sumie po co ta ciąża, gdzie chwilę wcześniej wyczekiwałam jej bardzo....ja wiem, że to moja głowa teraz, ale niefajne uczucie, a gdzie tam do drugiego trymestru..
Jezu ja za dwa miesiące już będę rozpakowana albo w oczekiwaniu na rozpakowanieTo jeszcze z 2 miesiace i bedzie dobrze![]()
U mnie dzisiaj fajnie, chociaz duszno, deszcz wisi w powietrzu, zaliczylismy spacer z wizja ewentualnego biegu z powodu ulewy, a tu nic z tego![]()
U mnie strasznie mdłości więc wchodził sok pomarańczowy albo chleb z serem i pomidorem albo kebab i kotlet jak nagle się zachciałoU mnie żadnych fanaberii jedzeniowych![]()