reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja mam dziecko lekomana. Chociaż ostatnio mnie zdziwiła bo nie chciała do doktora, jak zawsze chętnie. Maseczkę do inhalacji trzyma sama inaczej awantura. Oczywiście przy bajce. Teraz jej zęby idą, jeżeli, karta... Taki mamy klimat.

Ja dziś w planie mam sałatkę do słoików zrobić. Komponenty mam, słoiki gdzie na strychu, tylko pokrywki kupić.

Aha. Dzisiaj sprawdzian z biologii, wszystko jasne. Dobry symulant jest. Przyczyniłam go w pokoju jak napieprza w gierki 🤣🤣. Dobry jest? Dobry !
Ma jakiś kaszelek ale to standard. Mam nadzieję, że zaszczepi go na grypę i młodego na raz.

Ja jestem mega szczęśliwa, że już przeszlismy etap ryku przy lekach. Bo teraz to i nos zakropię, kropelki z witaminą zje sam, syrop pewnie tez by wypił. A wcześniej mielismy takie akcje, ze po nocy szukalismy apteki, żeby kupić czopki, bo syropem pluł. Aja tylko drżalam, zeby nie trzeba było antybiotyku na nic, bo pewnie bysmy wylądowali w szpitalu z dożylnym. A teraz to w sumie luzik.

Biedna :( .
Ja mam smoczek do inhalowania ale już nie chce go i jest problem z założeniem maseczki na twarz. Jak widzi tylko pingwina (inhalator) to krzyczy " a to nie dla Kamilka, to dla Antka przecież " ... No i tak przez łzy musi się inhalować.
Gdzieś słyszałam ,że gdy dziecko płacze to się lepiej inhaluje - takie pocieszenie w tym cierpieniu.
Moja od małego się nie bała inhalacji a teraz,jako przedszkolak - wymyśla ile się tylko da bo "to nuudaaa" 🙄 a kropelki do nosa - zapomnij 😆

Aha. Dzisiaj sprawdzian z biologii, wszystko jasne. Dobry symulant jest. Przyczyniłam go w pokoju jak napieprza w gierki 🤣🤣. Dobry jest? Dobry !
Ma jakiś kaszelek ale to standard. Mam nadzieję, że zaszczepi go na grypę i młodego na raz.
Mialam ostatnio to samo! 😂 niby kaszel, chrypka, powiedzialam ze nie ma problemu, kupie takie dobre tabletki na gardlo, tylko sa duze, ale no jak tak mocno boli, ze nie moze isc do szkoly, to trzeba bedzie brac.. zeby nie bylo kupilam jakies z propolisem i wlecialam do domu, jak nagle przestalo bolec gardlo, to az cud! Nie wiedzial tylko, ze one do ssania sa, a nie polkniecia 😂

reklama
Do góry