PasiastyOgon
Moderator
W dwóch ciążach do około 18-20 tygodniaJa też karmię syna i zastanawiam się czy można? A jak długo karmiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W dwóch ciążach do około 18-20 tygodniaJa też karmię syna i zastanawiam się czy można? A jak długo karmiłaś?
Mam ten sam problem. Jak nie na siku, to pies obudzi. Jak nie pies obudzi to ostatnio miałam przeboje z sąsiadką zakłócającą ciszę nocną. A i bez tego ciężko ze spaniem jest :/Jak ze spaniem? Ja okropnie śpię, budzę się często, jakoś niespokojnie śpię, do tego syn mnie budzi w nocy i mąż chrapaniem to jest jakiś dramat, jest przed południem a ja ziewam jak głupia i ledwo na oczy patrzę
GratulacjeJestale jest i krwiaczek. Zakaz dźwigania, zakaz współżycia, duphaston na podtrzymanie. Chciała mi dać zwolnienie ale uprosilam i powiedziałam że będę się oszczędzać
Hej, miło Cię poznaćNieśmiało się witam!
Aktualnie jestem w ciąży (4+5) z terminem na 30 lipca.
Po wcześniejszym poronieniu zatrzymanym w wakacje, pierwsza wizyta u lekarza już za mną – w 4+3. Lekarz zobaczył wtedy pęcherzyk ciążowy o wielkości około 2–3 mm, więc na razie wszystko wygląda dobrze.
Ze względu na wysokie TSH (3,77) dostałam Euthyrox. Bete badałam dwukrotnie i ładnie przyrosła o 130% w ciągu 48 godzin. Progesteron wynosił początkowo 29, a po 48 godzinach spadł do 20, dlatego dostałam Utrogestan na noc.
Kolejna wizyta jest zaplanowana na 8 grudnia i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie!![]()
Dziękuję bardzo,to ja się nie będę stresować ,na spokojnie odstawięW dwóch ciążach do około 18-20 tygodnialekarz nie widział przeciwwskazań nawet do karmienia w tandemie
Super wieściJestale jest i krwiaczek. Zakaz dźwigania, zakaz współżycia, duphaston na podtrzymanie. Chciała mi dać zwolnienie ale uprosilam i powiedziałam że będę się oszczędzać
I jaSuper wieści
To zostałam tylko ja do potwierdzenia ciąży?![]()
Jeny, ja z objawów też nie wiele. Spać mi się chce. Zawsze można by było to jednak zwalić na dwulatka który śpi jak dziecko. Czyli wcale. O 14 godzinie lekko mi dobrze. To można by było też przeoczyć. Piersi bolą falowo i tyle.Uspokojona, dalej nie mam nawet pół obajwu![]()