katarzyna789
Zaciekawiona BB
Ja poroniłam dwa razy chodź od ostatniego minęło już trochę czasu ale strasznie się boje ze się historia powtórzy w środę idę do lekarza i na komplet badani i strasznie się boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strach chyba faktycznie będzie zawsze. Ja co prawda na prenatalnych usłyszałam, że moje dziecko jest zdrowe, ale i tak się boje co będzie dalej. I tak będzie chyba wyglądało od wizyty do wizyty ..Ja poroniłam dwa razy chodź od ostatniego minęło już trochę czasu ale strasznie się boje ze się historia powtórzy w środę idę do lekarza i na komplet badani i strasznie się boje
Będzie dobrze w końcu, zobaczyszStrach chyba faktycznie będzie zawsze. Ja co prawda na prenatalnych usłyszałam, że moje dziecko jest zdrowe, ale i tak się boje co będzie dalej. I tak będzie chyba wyglądało od wizyty do wizyty ..
Wiem. Musi w końcuBędzie dobrze w końcu, zobaczysz![]()
A czemu miałby Cię boleć?Czesc dziewczyny. W listopadzie mialam ciaze biochemiczna, teraz znow jestem w ciazy aktualnie 5+5 poki co wszystko jest ok, przyrosty bety prawidlowe, w 5+2 na usg bylo widac pecherzyk zoltkowy. Jestem obstawiona lekami od pozytywnego testu, utrogestan, duphaston i acard. Martwi mnie brak bolu brzucha, nic nie czuje, czy to jest normalne gdy przyjmuje sie progesteron?
Bo w pierwszej ciazy nie bralam lekow i z tego co pamietam , to bol brzucha jak naA czemu miałby Cię boleć?
Każda ciąża jest innaBo w pierwszej ciazy nie bralam lekow i z tego co pamietam , to bol brzucha jak na
okres byl moim objawem ciazy, ktory utrzymywal sie caly pierwszy trymestr