• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Nie wiem ile to potrwa i nic nie wiem na jakim to jest etapie nawet. Może coś na wizycie mi lekarz powie, w sumie to zapytam. Powiem ci że nawet się nad tym nie zastanawiam ale myślę że gdyby już było wiadomo że coś nie tak to pewnie by się kontaktowali. Liczę na to, że uda się z transferem już w czerwcu... 🥺 chciałabym już moja mała dziewuszke 😂
Mi tylko wstępnie mówił że to badanie trwa ok 3-4 tyg bo wysyłałaja do Hiszpanii. Ja też liczę na transfer w czerwcu, ale próbuje się nie nastawiać.
A kiedy masz wizytę?

@JestemMama! Możesz mi wpisać kolejny monitoring na 27.04 :)

reklama
Dziewczyny, zwariowałam. Na karcie do punkcji pisze żeby zmyć lakier do paznokci, a ja mam żel na naturalnej płytce, a na stopach nic. Podobno nie uda im się podłączyć pulsoksymetru przez to 🙈 Nie mam frezarki żeby zdjąć, musiałabym zwykłym pilnikiem to zrobić

Dziewczyny, zwariowałam. Na karcie do punkcji pisze żeby zmyć lakier do paznokci, a ja mam żel na naturalnej płytce, a na stopach nic. Podobno nie uda im się podłączyć pulsoksymetru przez to 🙈 Nie mam frezarki żeby zdjąć, musiałabym zwykłym pilnikiem to zrobić
Nie trzeba, dadza radę . Chociaż niektore kliniki rzeczywisicie maja w wymaganiach ściąganie

Ja miałam hybrydę na dłoniach i stopach… Nikt nic nie mówił i założyli pulsoksymetr. 😉

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

25.04 - Punkcja @@mariposa Kochana za kosz pełen pięknych jajcow 😍😍😍❤️ Niech ten dzień Cię pozytywnie zaskoczy 😍😍❤️🤞🤞🤞 Powodzenia dziś i czekamy z niecierpliwością na cudowne wieści ❤️🤞🤞🤞 Powodzenia 🍀 🍀 🍀

Tymczasem ja właśnie szykuje się do Łodzi na badania, trzymajcie klicuki za bez problemową podróż 🤞🤞🤞❤️

27. 04 - Monitoring stymulacji @Olka1987
28. 04 - Wizyta w klinice @MałaMi81
28.04 - Wizyta w klinice @JestemMama!
04.05 - wizyta w klinice @fckathy
05.05 - wizyta w klinice i start stymulacji @laura_palmer
05.05 - wizyta w klinice @PgP
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama