reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej!
Mam wiadomość od Monik
" U nas bez zmian. Lekarze mówią,że już do końca zostanę w szpitalu. Czyli 6,7 tyg. do cc. Opieka jest ok. Hemoglobina mi ciagle spada i mam teraz 10,9 jeszcze nic strasznego,ale ciągle spada pomimo lekarstw(...)"
Monik bardzo serdecznie dziękuje Wam (dziewczynom z bb) za wszystkie pozdrowienia i troskę.

reklama
Majeczko02 przekaż proszę Monik, że trzymamy mocno kciuki za nią.
Ja miałam się dzisiaj zabrać do nauki; niedługo mam egzamin na specjalizację, ale mi się potwornie nie chce:baffled:

Witajcie,

Wrocilam z Zakopca o 2 nad ranem i ledwo wstalam z lozka.
Ogolnie bylo super gdyby nie organizacja do d..... Obawiam sie ze na prozno mnie wpatrywalyscie bo ja akurat stalam na bramie glownej... nie bylam z tego powodu za bardzo szczesliwa ale za to moglam sobie poznac prawie wszystkich skoczkow i vip-ow (wchodzili oni tylko przez "moja" brame):-D:-)... nie chciala wpuscic na skocznie Waltera Hoffera bo nie mial ID, Mika Kojonkowski tez musial siegac do plecaka zeby mi sie wylegitymowac, a Burmistrz Zakopanego wszedl dopiero jak przyszedl po Niego szef naszj ochrony :-D:-). Mialam nawet fajna grupe dziewczyn bo faceci w mojej grupie to byly same mlotki.... tlumaczylam im po 10 razy co i jak robimy a Ci dalej nic.... ehhh... bezmozgowce...jednemu na koniec juz nie wytrzymalam i powiedzialam kilka "cieplych" slow.... pozniej mi troche glupio bylo ze sie tak wydarlam na niego ale przegial....
Fotek prawie nie mam bo nawet nie mialam czasu aparatu wyciagnac :-(

Majeczko02 przekaz Monik usciski i calusy ode mnie!!!! I powiedz ze wysylam jej pozytywne fluidki!!!!

Kochane ja na razie spadam bo musze jechac do rodzicow... odezwe sie wieczorem...

Ostatnia edycja:
Esch no, no :-):-):-)
Chyba ciąża wpływa negatywnie na wchłanianie wiedzy, bo już trzeci raz czytam ten sam rozdział i guzik z tego pamiętam:wściekła/y:

witajcie Kobitki:-)

my wczoraj cały dzień byliśmy w rodzinnych stronach, a dzisiaj robiliśmy zakupy w castoramie, bo jutro zaczynamy remont:baffled: plusem jest to, że później będzie ślicznie, no i to, że będę miała męża 14 dni w domku:happy: sam remont mnie trochę przeraża, bo będziemy stawiać ściankę, robić podłogę i malować, więc trochę to potrwa..:baffled: najgorsze, że nie mogę pomóc, nie lubię tak stać i się patrzyć:no:
Antilko dzisiaj jest ogólnie jakiś kiepski dzień chyba, bo i ja strasznie rozkojarzona jestem:baffled: a kiedy masz egzamin?
Esch no proszę, to Ty szycha jesteś;-):-)
Majeczko02 uściski dla Monik! my tu cały czas myślimy o niej i Malutkiej, i kciuków nie puszczamy!
Majeczko, Kajduś początki z Maluszkami są na pewno trudne, ale co to dla Was;-):tak:
Sensi a nie wyjeżdżacie nigdzie na urlop?
Anusia jak tam sytuacja dzisiaj:confused:

Ja dzisiaj już tylko odpoczywam, bo jakoś mnie te zakupy zmęczyły. A! wypatrzyłam fajowe mebelki w ikei do dzieciowego kącika:-) pewnie koło grudnia zakupimy:-)
miłego popołudnia:-)

Aluś egzamin najprawdopodobniej w połowie września, jeszcze nie ogłoszono dokładnej daty.Jakie mebelki macie na oku:confused:

Antilko to jeszcze masz trochę czasu na naukę, a dużo materiału przed Tobą? a mebelki nazywają się TROFAST (są na stronie ikei IKEA | Meble do przechowywania | System TROFAST | Kombinacje), szafka z przewijakiem na górze, na dole jest 8 szuflad, po 4 w rzędzie, a do tego taki słupek w półkami, drzwi i szuflady niebieskie, a szafki są sosnowe, fajnie to razem wygląda:tak:

A ja wlasnie wrocilam do domku... maz zabral mnie na kolacyjke - wczoraj mielismy rocznice slubu... a teraz jeszcze tylko szampanik strzelimy (wlasnie chlodzi sie w lodowce) :-)

Alek tylko nie przemeczaj sie w trakcie remontu!!!

Antila no ja wlasnie czytalam ze w ciazy lepiej sie wchlania wiedze.... mam nadzieje ze jednak uda Ci sie "pochlanac" ta wiedze ;-):tak:

reklama
Do góry