Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie dziewczyny ktore przekroczyly magiczny prog 30 lat i ciagle sie staraja. Ja mam 33 lata i staramy sie juz ponad 3 lata i nic. Dzisiaj jest mi wyjatkowo ciezko i postanowilam poszukac wiecej takich jak ja. No zobaczymy, pozdrawiam, pa
Hej Alek ciesze sie ze Wam sie udalo, zycze wam wszystkiego najlepszego.ja chyba powoli juz trace nadzieje a moze dzisiaj mam wyjatkowego dola. Wszystkie dotychczasowe badania wyszly ok, moj maz idzie jeszcze raz do innego lekarza i on prawdopodobnie bedzie kazal powtorzyc badanie spermy. Ja nie robila badania droznosci jajowodow i to troche mnie dreczy wiec bede musia zrobic to badanie. Przeszlam terapie energoterapelty (ktory z reszta powiedzial mi ze jestem w ciazy i zafundowal mi dawke ogromnego rozczarowania) i akupukture po ktore czulam sie bardziej wyciszona i objawy mojego cylku staly sie bardziej wyraziste. No zobaczymy, moze po prostu musze przestac o tym myslec, TYLKO JAK?

Ja tez w tym roku koncze 33 lata i staramy sie z mezem od jakiego czasu. Jestem teraz na etapie robienia kolejnych badan i wychodzi ze u mnie jest wszystko ok tylko maz ma kiepskie wyniki. Dzis wlasnie idziemy z jego wynikami do lekarza... mam nadzieje ze w tym roku w koncu nam sie uda