Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień dobry
stara trzydziestka wita nowe
Kochane Netula, joasia, misiarw, renage i wszystkie, których nie wymieniłam: razem jest łatwiej -uwierzcie starszyźnie;-).
Napiszcie mi coś o Waszych staranich. My staramy się od kilku miesięcy. 4 lata temu miałam puste jajo, musiałam przejść łyżeczkowanie. Teraz boję się jak to będzie, choć bardziej irytuje mnie to że nie mogę zajść
Od trzech miesięcy biorę luteinę. Cykl mi się skrócił mam bóle w podbrzuszu, wczoraj plamiłam. Podobno nie masię czym martwić ( tak mówi moja ginekolog, ale ja za bardzo nie ufam lekarzom za dużo miałam z nimi przeżyć. Niestety w tej kwesti muszę im zaufać. Bardzo chcemy mieć dziecko, a czas płynie...Od przyszłego cyklu będę stosowała testy owulacyjne, może dzięki nim wstrzelimy się w ten dzień
. Pozdrawiam Was cieplutko. Powodzenia!
I trzeba sie tylko starać.... Tylko coś zaczyna nam psychika siadać... Przestalam mierzyc temperature, zeby sie nie nakrecac za bardzo. Testy owu robie sporadycznie, zeby potwierdzic tylko moje przypuszczenia. Robiłam sobie przerwę od BB. Cześć dziewczyny
ja też staram się o dziecko od 2lat w tym czasie byłam już 3 razy w ciąży niestety 2razy poroniłam a raz miałam ciąże pozamaciczną ale nie tracę nadziei i cały czas będę próbować,mam 32 lata i mam nadzieję,że do 40 zdążę :-)
pozdrawiam,będę tu zaglądać od czau do czasu i wam kibicowac