reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ano dzialac chcemy ale nie mozemy:)
Czekam na swoje procedury....ale t za 4 miesiace mniej wiecej. A teraz korzystam i sie drinami racze...a co:)

reklama
to tak jak i ja :-)
właśnie z knajpki wróciliśmy,było cudownie a i piwko jak smakowało;-)
mniam
zajrzę tu jutro

ja znam koleżankę, która urodziła 2 dzieci po 30tce, urodziły sie cale i zdrowe. Grunt to odpowiednie dbanie o ciążę, o siebie i duża ostrożność w przestrzeganiu zaleceń lekarza, systematyczne robienie badań itp.

mi jeszcze ciut do tej 30stki brakuje :) ale mąż w tym roku kończy 30 :) a ja za rok :) też zaczęliśmy starania :) mam nadzieję że do mojej 30stki się uda :) trzymam za was kciuki też :)

Krufka to zycze szybkiwgo zafasolkowania - obys w 30-ste urodziny tulila juz swoje malenstwo w ramionach!!!:tak:

Ola to musimy na nowo rozruszac wateczek.... glowny juz udalo sie ruszyc :tak:

A gdzie reszta??? Meldowac sie tu po kolei ;-)

Ale o co chodzi ?:)

ja tam podkurzona chodze bo mi sie moja procedura nieco rozwleka w czasie, a to bardzo mnie emocjonalnie wyczerpuje. 1sza wizyta dopiero na czerwiec, i to dopiero "rozpoznawcza". Pozniej kolejka do klinki itd...

Wku....mnie to czekanie tak, ze sobie nawet nie wyobrazacie

reklama
Lolitka rozumiem Cie calkowicie!!! Szalu dostaje jak na wizyte musze czekac po 2 miesiace. I jak tu sie skutecznie leczyc??? :wściekła/y:
Ide do lekarza 3.04 i to dzieki temu ze ktos zrezygnowal bo inaczej mialabym termin na poczatek maja!!!!

Do góry