reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam się w środku tygodnia, po dwóch dniach niezaglądania na BB:szok::-)
Miałam duuużooo pracy i wpadły mi jeszcze dwa spotkania ze znajomymi, tak że mało snu-szybkie tempo życia:rofl2: Ale już jestem z Wami:happy2:
Lolitka, jak sarenka? Ma się dobrze?
Eschenbach, trenuj, trenuj, a dojedziesz do Lolitki! (... zawsze możesz na prom wsiąść z rowerem na plecach;-)....)
Nikola78, deszcz nie-deszcz, fajnie było w górkach i o to chodzi:tak:
Kochana, te chwile wspomnień będą wracać... tak już jest... widzisz, ja dziś cieszyłabym się z widocznego już brzuszka i gin podglądałby maluszka, a nie moje wnętrzności po zabiegu:-( No, właśnie, po południu jadę do lekarza, ciekawa jestem, co mi powie i czy mi coś konkretnego już powie:confused: i z jakim humorem wrócę do domu:confused:

Miłego dnia, Dziewczynki!

Alisko

Sarenka po nocy zniknela. Mysle ze matka ja zabrala. Byla okropna burza w nocy....

A ja dzisiaj od samego rana az do teraz mam takie mdlosci ze szok :szok: Musialam sie z pracy zwolnic bo mnie tak mdli. Co za dziadostwo.

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko. Od którego dnia cyklu należy zacząć mierzyć temperaturę? Dziś przyszła do mnie @, po dwutygodniowym opóźnieniu.:baffled: Już kolejny cykl tak mi się rozregulował. Przez to nawet nie wiem kiedy u mnie będzie owulka. Zamierzam właśnie od tego cyklu mierzyć tempkę, może dzięki temu będę więcej wiedziała....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry