reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Eschenbach, i tak trzymać! Jeszcze nie raz Cię Twój Mąż tak pozytywnie zaskoczy:tak: Rozczulający widok, gdy mężczyzna tak pięknie opiekuje się bobasem:happy2:!

reklama
Alio alio poniedzialkowo

A ja mam krotki tydzien - tylko 3 dni roboty i 4 dni wolnego. HURRAAAAAAA

Eschenbach - chlopy juz takie sa. Gadaja, gadaj wiecej niz baby. Ale czasem uzyteczne z nich potwory

Hello!!!

A co tu tak pusto... w weekend pisalyscie jak szalone i nienadazylam czytac a dzis pustka :-(

Lolitka szkoda ze nie mieszkamy blizej.... nie mam z kim na rower jezdzic a samej mi sie nie chce :-(

Echenbach

A gdzie mieszkasz? Zapraszam na wspolna przejazdzke :-)

A tak wogole to witam mocno porankowo. Ide z psiakiem na spacer i do roboty. See ya in the evening

Hello

Weekendzik zleciał, że nawet się człowiek nie zdążył obrócić :-( Pogoda nawet nam sprzyjała choć sobotni grill mój mąż dzielnie kończył w strugach deszczu pod jakąś plandeką :-D Było bardzo wesoło, ale jedzonko wyszło pyszniutki tym bardziej, że mięsko piekliśmy na samym drewnie :-) Jest o niebo lepsze niż pieczone na brykiecie albo węglu drzewnym :tak:

Widzę, że przez weekend się naklachałyście. Dopiero dziś skończyłam Was czytać, bo musiałam sobie to podzielić na raty :-D

Witam nowe dziewczynki i trzymam za Was kciuki ;-) Oczywiście zapraszam do naszych pogawędek, bo zawsze to razem raźniej.

Lolitka200 a co to za wolne od połowy tygodnia? Czyżby jakiś urlopik planowany wpadł?

Alisa79 zgadzam się z Tobą, że nie ma nic bardziej cieszącego oko jak mężczyzna, który zajmuje się maluszkiem :-) Mój M nieraz zajmuje się takimi malcami jak idziemy do znajomych. Powiem więcej....czasami robi za opiekunkę jak jest taka potrzeba :-)

Hej, Dagamit, nie bierz tego tak do siebie, po prostu to byla wymiana pogladow i dzieki temu troche sie watek rozkrecil.

Nie biorę tego absolutnie do siebie, tylko staram się przekazać Wam mój punkt widzenia - myślę, że nie chodzi tu o to, żeby się z wszystkimi zgadzać i każdemu potakiwać, ale też miec prawo do wyrażania własnych opinii. Ja doceniam, że pojawiają się różne opinie - wiele się od Was uczę. Niemniej jednak, jak to sie mówi: co kraj to obyczaj, a w naszym przypadku - co umysł, to inne myśli. Ja po prostu staram się nie oszukiwać siebie, że rodzenie pierwszego dziecka po 30 jest fajne i każdy o tym marzy... Ja na pewno nie. I dlatego mi z tym źle...

Nikola
Ja nie w Polsce, i tutaj sa swieta narodowe czwartek i piatek:)

Dagamit Kochana
Ale ja siebie nie oszukuje ze jest fajnie miec dziecko po 30tce:) Ja w to wierze !:) A po co mialabym sie oszukiwac ? Czlowiek ze soba w prawdzie zyc musi.
Twoja wypowiedz zabrzmiala ze my, ktore uwazamy ze macierzynstwo po 30tce jest fajne, sie oszukujemy a tka nie jest w moim przypadku....:-)
W pelni sie zgadzam z Toba ze co umysl to inne mysli

To tak jak wiekszosc mysli ze single sie oszukuja wmawiajac sobie ze zycie w pojedynke jest fajne. A przeciez sa ludzie ktorzy naprawde tego chca...Nie ugolnialabym tego:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry