reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hehe....

Milo sie czas spedza w dorym towarzystwie..... Ale musze leciec kochana bo sie filmek zaczyna....Z Denzelem Washingtonem - lubie goscia. Zdam relacje pozniej czy byl fajny:-)

A tymczasem koncze na chwile swoje pogaduszki do poduszki....Buziaki

Hehe....

Milo sie czas spedza w dorym towarzystwie..... Ale musze leciec kochana bo sie filmek zaczyna....Z Denzelem Washingtonem - lubie goscia. Zdam relacje pozniej czy byl fajny:-)

A tymczasem koncze na chwile swoje pogaduszki do poduszki....Buziaki

Leć na film! Just enjoy it!
Ja muszę jeszcze chałupkę ogarnąć z lekka na powrót Męża... Papatki!

Kobitki ale tu wesolo Wam.... a ja mala mialam prawie do 18 (choc pod koniec juz rodzice jej przyjechali). Zrobilysmy sobie ponad godzinny spacer, maz pomogl mi ja nakarmic (bo ponoc przy zupce odstawia szopke) i zjadla pieknie pol sloiczka i nawet sie nie ubrudzila bardzo :-D
A teraz padam i zaq chwile chyba mykne lulu :tak:

Kobitki ale tu wesolo Wam.... a ja mala mialam prawie do 18 (choc pod koniec juz rodzice jej przyjechali). Zrobilysmy sobie ponad godzinny spacer, maz pomogl mi ja nakarmic (bo ponoc przy zupce odstawia szopke) i zjadla pieknie pol sloiczka i nawet sie nie ubrudzila bardzo :-D
A teraz padam i zaq chwile chyba mykne lulu :tak:

Eschenbach, no, miło sobie pogawędziłyśmy:rofl2:
To miałaś fajny, ciekawy dzień! I zasłużyłaś na relax!! I Twój Mąż chyba też, skoro tak dzielnie pomagał :-)

reklama
Alisa ja jestem nawet w szoku. Wczesniej moj maz mial np. odruch wymiotny na widok kupy a dzis podawal mi chusteczki, pampersa.... i nawet karmienie z butelki i lyzeczka mu szlo!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry