reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No to wszystkie dzieweczki wywiało :-D Tylko nie mówcie, że wszystkie męczycie swoich mężczyzn ;-) Pewnie takie męczarnie by im odpowiadały :-D

Ja właśnie dopadłam troszkę neta, bo wiecznie za czymś latam i coś robię. Normalnie czasami się cieszę, że nie mam domu choć coraz częściej o nim marzę:tak: Tylko jakbym go już miała to chyba wogóle nie miałabym na nic czasu. Dzisiaj to nawet oglądałam projekty. Po takim seansie troszkę mi lepiej :-D

A Wy też macie takie szalone marzenia jak ja? Własny ogród, duży drewniany stół w jadalni, kominek, poranna kawka na tarasie....:cool2:

reklama
Nikola kochana

Ja sie zglaszam na pogotowiu:) jestem i waruje :-D

To co napisalas wyzej - to ja tak mam. Duzy dom, ogrod, taras, kawke poranna przy spiewie ptakow z lasu - jest cudnie :)

A wlasnie wrocilam z lasu gdzie znalazlam nowonarodzona sarenke. Lezy w krzakach i sie nie rusza, ale ma oczy szeroko otwarte. Bede ja monitorowac co 2 godzinny coby mi bidula nie pogibla

Wrocilam z kawusi z psiapsiola - pochwalila mi sie pierscionkiem zareczynowym i planami slubnymi!!!!

Lolitka jak duzy kawalek??

Nikola ja tez juz jestem :tak:

Lolitka200 :szok: sarenka?!?!?! A to Ci dopiero przygoda. A może to jakiś znak ;-) Oczywiście jestem za żebyś ją doglądała, ale noc to Ty lepiej doglądaj swojej drugiej połówki :-D

Ja jednym okiem oglądam film, a drugim przeglądam forum z brzuszkami ciężarówek z września i fasolek ze stycznia. Jak pomyślę, że już dziewczyny mają terminy na 2010 rok to uświadamiam sobie, że ten czas niestety nie stoi w miejscu.

Znowu przyszły wspomnienia...Łzy same spłynęły po policzku. Mój szkrab miałby już 10 m-cy. Dokładnie w dzień matki :-( Cholerka...Nie ma co planować. U góry i tak jest wszystko zaplanowane i my tego nie zmienimy.

Wrocilam z kawusi z psiapsiola - pochwalila mi sie pierscionkiem zareczynowym i planami slubnymi!!!!

Lolitka jak duzy kawalek??

:tak:

A ja wiem ? Wynajmuje dom....chyba 1500 dzialka i dom 170m

Lolitka200 :szok: sarenka?!?!?! A to Ci dopiero przygoda. A może to jakiś znak ;-) Oczywiście jestem za żebyś ją doglądała, ale noc to Ty lepiej doglądaj swojej drugiej połówki :-D
.

Bede dogladac obu :-)
I sie kochana nie smuc...Wszystko ma swoj czas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry