reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie moje drogie, jak ja lubię moją pracę - cztery dni wolnego a potem nadganianie zaległości - rewelacja, człowiek od razu zapomina, że gdziekolwiek był ::)

Majeczko witaj - może podeślesz nam zdjęcie - zazdroszczę płaskiego brzuszka, mój żołądek niestety po wyjeździe zdecydowanie się rozciągnął i zsie mnie cały czas. No, ale jakoś dzisiaj się powstrzymuje na razie zaliczyłam jedną kromkę i na tym mam nadzieję koniec. Jeżeli masz w Polsce sprawdzonego lekarza, to może dobrze byłoby się do niego wybrać.

Kindziu panna młoda pierwsza klasa a Jerrego niewiele widać. Czekam na dalszy ciąg zdjęć.

Sowiuk witaj w 30stkach my na razie wszystkie oczekujące więc szybciej czas zleci :) Skandynawia i fiordy - super urlop, ale ja raczej z ciepłokrwistych i muszę duuuużo słońca zaaplikować latem żeby przeżyć zimę ;)

Anuś a Ty jak się czujesz? Jakieś przeczucia?

reklama
hello Laseczki ;D
moniolek pisze:
Witajcie moje drogie, jak ja lubię moją pracę - cztery dni wolnego a potem nadganianie zaległości - rewelacja, człowiek od razu zapomina, że gdziekolwiek był ::)
Moniś skąd ja to znam??? ::) :laugh:
Sowiuk witaj :) fajny pomysł na urlopik, ale ja raczej jak Moniolek- ciepłolubna jestem :laugh:
Majeczko cholerka! Elżbietka dobrze radzi..poszukajcie jeszcze jakiegoś lekarza i wybierzcie się razem, zobaczycie co Wam powie..
Anusia no właśnie..jakieś przeczucia?? ;)
Kindziu kiecka pierwsza klasa ;D no i czekamy na resztę fotek :D
Lapisku jak humorek dzisiaj?? ;)

a ja póki co zachrzaniam w robocie, a w środe jadę na szkolenie do Wrocławia i wracam dopiero w sobotę ;D

buziaki dla Wszystkich :-*

hello Laseczki ;D
moniolek pisze:
Moniś skąd ja to znam??? ::) :laugh:
Sowiuk witaj :) fajny pomysł na urlopik, ale ja raczej jak Moniolek- ciepłolubna jestem :laugh:
Majeczko cholerka! Elżbietka dobrze radzi..poszukajcie jeszcze jakiegoś lekarza i wybierzcie się razem, zobaczycie co Wam powie..
Anusia no właśnie..jakieś przeczucia?? ;)
Kindziu kiecka pierwsza klasa ;D no i czekamy na resztę fotek :D
Lapisku jak humorek dzisiaj?? ;)

a ja póki co zachrzaniam w robocie, a w środe jadę na szkolenie do Wrocławia i wracam dopiero w sobotę ;D

buziaki dla Wszystkich :-*

Witam 30-stki rozkręcają się po 22.00

ja próbuję odrobić zadanie z angielskiego - ale upał mi nie pozwala a tekst nudny!!!!!

Przeczuć żadnych- jak co miesiąc, dziś 24 d.c. - tempka 36,9, sluzik mleczno-biały, piersi mniej bola niż zwykle, trochę mdłości i zawrotów glowy i zgaga- moze od upałów i grilla.

Waiting........for a .....miracle  ;)

hmm aluś a gdzie to szkolenie będzie????

Witam 30-stki rozkręcają się po 22.00

ja próbuję odrobić zadanie z angielskiego - ale upał mi nie pozwala a tekst nudny!!!!!

Przeczuć żadnych- jak co miesiąc, dziś 24 d.c. - tempka 36,9, sluzik mleczno-biały, piersi mniej bola niż zwykle, trochę mdłości i zawrotów glowy i zgaga- moze od upałów i grilla.

Waiting........for a .....miracle  ;)

hmm aluś a gdzie to szkolenie będzie????

reklama
no pewnie ;D z W-wy wyjeżdżamy w środę o 14, we Wrocławiu jesteśmy ok. 20, więc cały wieczór mamy wolny, w czwartek i piątek też pewnie po 17 będzie wolne ;) a co..?? ;) :laugh:

Do góry