reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wszystkich gorąco!!!!!

nareszcie wateczek ruszył- nudnawo tu było bez Was kochane ale teraz wszyscy wrócili i póki co jesteśmy razem.

Moniś
no to widze ze wypad był udany - u nas też upał ale ja chodzę w rybaczkach- zasłaniają kolana hi
Lap[isku - może jednak się udało na obczyźnie- trzymam kciuki
Majeczko- koniecznie zajrzyj do doktorka jak przyjedziesz moze on coś pomoże - nasz doktor kieruje do Invimedu
Elżbietko co sadzisz o Invimedzie?
Kindzia gratuluję pięknej sukni- narzeczony słabo widoczny :D
Kajduś a Tobie nowej pracki

reklama
Hej dziewczynki!
Wy tu wszystkie o gorących urlopikach a ja upału nie lubię i dlatego urlopik spędziłam w mroźnym klimacie (na samym końcu świata-Norwegia- Przylądek Północny). Uwielbiam Skandynawię: cisza, pustki, reniferki, tundra, lodowce ;D ;D ;D

Hej dziewczynki!
Wy tu wszystkie o gorących urlopikach a ja upału nie lubię i dlatego urlopik spędziłam w mroźnym klimacie (na samym końcu świata-Norwegia- Przylądek Północny). Uwielbiam Skandynawię: cisza, pustki, reniferki, tundra, lodowce ;D ;D ;D

anusieńka pisze:
witaj sowiuk w gronie 30- stek?
no urlopik był super- napisz coś o sobie.... ;)
Witaj! 30 na karku, a ja zaliczam się do tych oczekujących :( :( ( co prawda starania zaczęłam niedawno ale już się niecierpliwię i jeżeli uda mi się teraz to już będzie po 30-ce.

anusieńka pisze:
witaj sowiuk w gronie 30- stek?
no urlopik był super- napisz coś o sobie.... ;)
Witaj! 30 na karku, a ja zaliczam się do tych oczekujących :( :( ( co prawda starania zaczęłam niedawno ale już się niecierpliwię i jeżeli uda mi się teraz to już będzie po 30-ce.

reklama
Witajcie moje drogie, jak ja lubię moją pracę - cztery dni wolnego a potem nadganianie zaległości - rewelacja, człowiek od razu zapomina, że gdziekolwiek był ::)

Majeczko witaj - może podeślesz nam zdjęcie - zazdroszczę płaskiego brzuszka, mój żołądek niestety po wyjeździe zdecydowanie się rozciągnął i zsie mnie cały czas. No, ale jakoś dzisiaj się powstrzymuje na razie zaliczyłam jedną kromkę i na tym mam nadzieję koniec. Jeżeli masz w Polsce sprawdzonego lekarza, to może dobrze byłoby się do niego wybrać.

Kindziu panna młoda pierwsza klasa a Jerrego niewiele widać. Czekam na dalszy ciąg zdjęć.

Sowiuk witaj w 30stkach my na razie wszystkie oczekujące więc szybciej czas zleci :) Skandynawia i fiordy - super urlop, ale ja raczej z ciepłokrwistych i muszę duuuużo słońca zaaplikować latem żeby przeżyć zimę ;)

Anuś a Ty jak się czujesz? Jakieś przeczucia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry