• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jestem, jestem tylko od wtorku zlapalam dola giganta... bylam u gina (kolejnego bo dwaj poprzedni mi podpadli) i stwierdzil ze mam torbiele na prawym jajniku i prawdopodobnie brak jest u mnie owulki (zreszta poprosil o moje wykresy i powiedzial ze one tez o tym swiadcza).... wiec chyba rozumiecie....
Wtorek wieczorem ryczalam jak bobr a teraz musze dojsc do siebie :-(

Jadzka
A jak on stwierdzil ze TY nie masz owu ? Robil Ci monitoring ? Faktycznie nie masz skoku tempki ? Wrzuc na ruszt kilka wykresow to obadamy
Moze pierdzieli chlop glupoty ? A torbiele szybko usuniemy i bedziesz jak mlody Bog kochanie....Wiec sie nie martwij prosze

Z dola Cie wyciagniem.....Zostan z kupa bo kupy nikt nie ruszy

reklama
Eschenbach

Porozmawiaj z nami. Prosze....wklej te swoje wykresiki albo przeslij mi na priva. Jak sobie przypominam to mialas owu tempkowa, a tempka nie wzrasta bez progesteronu a ten musi byc po owu.

reklama
Z drugiego wykresu widac dwufazowa tempke - typowa dla owu wiec bylabym mocno zdziwiona zebys nie miala owu wtedy. Na pierwszym - niestaranna notowania wiec trudno cos powiedziec

Masz tez wykresy na FF prawda ? Daj ich wiecej bo wiem ze mierzysz tempe od dawna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry