• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Eschenbach kochana, nie daj się dołom. Jeju, my tu wyciągamy z dołów pod pachy, chwilę jest na równi, a potem same wpadamy... Istna sinusoida.... Nie zamartwiaj się, proszę. Masz alternatywnego, dobrego gina, żeby to skonfrontować? Ja tak zawsze robię (za to pewnie żaden lekarz mnie nie lubi...) Zanim udało się zafasolkować, poszłam do jedego na monitoring. On mi zaczął dopatrywac się na usg PCO!!!!! Ale tak pod nosem. Oczywiście ja w domu juz przeżywałam, że jeszcze to mnie spotkało.... Ale żaden inny, w tym mój spec, nic takiego nie stwierdził. Na opiniach w necie znalazłam posta, gdzie dziewczyna miała identyczną sytuację. Dlatego Eschenbach, sprawdź u innego, ale godnego zaufania gina. Może wcale nie jest tak źle. Czasem gin palnie coś nie tak jak powinien, wyrazi to niezbyt udolnie, a problem jest o wiele mniejszy niż go maluje.

Po sposobie w jaki sie wyslawiasz i ostroznosci w slowach by kogos nie urazic. Grzeczne dziecko z Ciebie bije z daleka:)

Jak bym miala zgadnac - to Twoja naturalna preferencja jest myslenie skoncentrowane w dolnej polkuli mozgowej po prawej stronie.....Tak zwany niebieski typ osobowoscie

Chyba niebieskooka blondynka... aleś mnie teraz zagięła, co za niebieski????

A co do torbiela na prawym... Toc wiesz ze sie czasami taki torbiel jednorazowo robi. Ale sie potem przy nastepnym cyklu sam wchlania, wiec moze to chwilowe tylko. Ty masz rozregulowane miesiaczki ? Boli Cie tam cos ? Plamisz ?

Wiesz ze mamy 4 glowne obszary w mozgu: polkula dolna i gorna, a pozniej polkula prawa i lewa. Jak sobie to zilustrujesz to masz takie cwiarteczki. Kazdy czlowiek ma naturalne preferencje do uzywania bez wysilku zwykle 1 cwiarteczki. I kazda z cwiarteczek ma nadany kolor: zielony, zolty, czerwony i niebieski

To jest cala psychologia analityczna wiec nie bede zanudzac...Ale na pierwszy rzut oka, nie znajac Ciebie stawiam ze ty jestes prawa,dolna cwiarteczka :-)

A co do torbiela na prawym... Toc wiesz ze sie czasami taki torbiel jednorazowo robi. Ale sie potem przy nastepnym cyklu sam wchlania, wiec moze to chwilowe tylko. Ty masz rozregulowane miesiaczki ? Boli Cie tam cos ? Plamisz ?

No, właśnie. Ja tak miałam, tzw. cystę. Jeszcze mi gin na skierowaniu do szpitala napisał "szybki wzrost" ... Kazał markery zrobić. Umierałam 3 dni ze strachu, rodzina struchlała, a ona się przy następnym cyklu sama wchłonęła. Po prostu nie pękł mi pęcherzyk Graffa i stąd ta cysta, czy torbiel.

Wiesz ze mamy 4 glowne obszary w mozgu: polkula dolna i gorna, a pozniej polkula prawa i lewa. Jak sobie to zilustrujesz to masz takie cwiarteczki. Kazdy czlowiek ma naturalne preferencje do uzywania bez wysilku zwykle 1 cwiarteczki. I kazda z cwiarteczek ma nadany kolor: zielony, zolty, czerwony i niebieski

To jest cala psychologia analityczna wiec nie bede zanudzac...Ale na pierwszy rzut oka, nie znajac Ciebie stawiam ze ty jestes prawa,dolna cwiarteczka :-)

Wiesz, co Lolitka? Chyba się bez "ćwiarteczki" nie obejdzie, żeby pojąć co tu nawypisywałaś:laugh2::laugh2::laugh2:

Z drugiego wykresu widac dwufazowa tempke - typowa dla owu wiec bylabym mocno zdziwiona zebys nie miala owu wtedy. Na pierwszym - niestaranna notowania wiec trudno cos powiedziec

Masz tez wykresy na FF prawda ? Daj ich wiecej bo wiem ze mierzysz tempe od dawna
Z FF zaraz postaram sie udostepnic wykresy... ale to chwilke potrwa bo nie pamietam jak sie to robi :-(

Eschenbach kochana, nie daj się dołom. Jeju, my tu wyciągamy z dołów pod pachy, chwilę jest na równi, a potem same wpadamy... Istna sinusoida.... Nie zamartwiaj się, proszę. Masz alternatywnego, dobrego gina, żeby to skonfrontować? Ja tak zawsze robię (za to pewnie żaden lekarz mnie nie lubi...) Zanim udało się zafasolkować, poszłam do jedego na monitoring. On mi zaczął dopatrywac się na usg PCO!!!!! Ale tak pod nosem. Oczywiście ja w domu juz przeżywałam, że jeszcze to mnie spotkało.... Ale żaden inny, w tym mój spec, nic takiego nie stwierdził. Na opiniach w necie znalazłam posta, gdzie dziewczyna miała identyczną sytuację. Dlatego Eschenbach, sprawdź u innego, ale godnego zaufania gina. Może wcale nie jest tak źle. Czasem gin palnie coś nie tak jak powinien, wyrazi to niezbyt udolnie, a problem jest o wiele mniejszy niż go maluje.

To jest juz moj 3 gin od listopada (odkad zaczelam sprawdzac dalczego nie moge zajsc w ciaze). Z pierwszego zrezygnowalam jak mojemu mezowi po badaniu wojska kazal lykac witaminki i hormon (bez badania poziomu hormonu) i kazal probowac!!!
Z drugiego chwilowo zrezygnowalam jak po mojej prosbie zeby przepisal mi cos innego niz bromgeron. Mowilam mu ze sa drozsze zamienniki nie powodujace takich skutkow ubocznych a on mnie parwie wysmial i kazal to zazywac!!!
Ten jest trzeci i wydaje mi sie ze dosc rzetelnie podszedl do sprawy. Zdziwil sie ze do tej pory zaden gin nie kazal mezowi isc na konsultacje do urloga albo androloga!! Pierwszy ktory poprosil o moje wykresy - jak sie dowiedzial ze prowadze. Kazal mi powtorzyc prl z obciazeniem a potem w jedym cyklu wszystkie hormony.... Wydaje mi sie konkretny...

Okrsy mialam rozregulowane ale mam stwierdzona hiperprolaktynemie.... W okolicach owu od czasu do czasu kluje mnie w okolicach jajnika.... ale nie pamietam wogole zebym miala jakies plamienia w trakcie cyklu....

reklama
Eschenbach

Gin moze i jest dobry. Ja tylko radze nie panikowac bo to co on powiedzial moze byc prawda. Ze masz torbiel i przez nia nie mialas owu - no ale ja obstawiam ze moze to jest w tym cyklu tylko ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry