lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
papa Suri
A trzeba gadac. Ja od pon bede znacznie mniej na BB wiec se teraz odbijam :-)
A trzeba gadac. Ja od pon bede znacznie mniej na BB wiec se teraz odbijam :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po sposobie w jaki sie wyslawiasz i ostroznosci w slowach by kogos nie urazic. Grzeczne dziecko z Ciebie bije z daleka
Jak bym miala zgadnac - to Twoja naturalna preferencja jest myslenie skoncentrowane w dolnej polkuli mozgowej po prawej stronie.....Tak zwany niebieski typ osobowoscie
A co do torbiela na prawym... Toc wiesz ze sie czasami taki torbiel jednorazowo robi. Ale sie potem przy nastepnym cyklu sam wchlania, wiec moze to chwilowe tylko. Ty masz rozregulowane miesiaczki ? Boli Cie tam cos ? Plamisz ?
Wiesz ze mamy 4 glowne obszary w mozgu: polkula dolna i gorna, a pozniej polkula prawa i lewa. Jak sobie to zilustrujesz to masz takie cwiarteczki. Kazdy czlowiek ma naturalne preferencje do uzywania bez wysilku zwykle 1 cwiarteczki. I kazda z cwiarteczek ma nadany kolor: zielony, zolty, czerwony i niebieski
To jest cala psychologia analityczna wiec nie bede zanudzac...Ale na pierwszy rzut oka, nie znajac Ciebie stawiam ze ty jestes prawa,dolna cwiarteczka :-)

Z FF zaraz postaram sie udostepnic wykresy... ale to chwilke potrwa bo nie pamietam jak sie to robi :-(Z drugiego wykresu widac dwufazowa tempke - typowa dla owu wiec bylabym mocno zdziwiona zebys nie miala owu wtedy. Na pierwszym - niestaranna notowania wiec trudno cos powiedziec
Masz tez wykresy na FF prawda ? Daj ich wiecej bo wiem ze mierzysz tempe od dawna
Eschenbach kochana, nie daj się dołom. Jeju, my tu wyciągamy z dołów pod pachy, chwilę jest na równi, a potem same wpadamy... Istna sinusoida.... Nie zamartwiaj się, proszę. Masz alternatywnego, dobrego gina, żeby to skonfrontować? Ja tak zawsze robię (za to pewnie żaden lekarz mnie nie lubi...) Zanim udało się zafasolkować, poszłam do jedego na monitoring. On mi zaczął dopatrywac się na usg PCO!!!!! Ale tak pod nosem. Oczywiście ja w domu juz przeżywałam, że jeszcze to mnie spotkało.... Ale żaden inny, w tym mój spec, nic takiego nie stwierdził. Na opiniach w necie znalazłam posta, gdzie dziewczyna miała identyczną sytuację. Dlatego Eschenbach, sprawdź u innego, ale godnego zaufania gina. Może wcale nie jest tak źle. Czasem gin palnie coś nie tak jak powinien, wyrazi to niezbyt udolnie, a problem jest o wiele mniejszy niż go maluje.
A co do torbiela na prawym... Toc wiesz ze sie czasami taki torbiel jednorazowo robi. Ale sie potem przy nastepnym cyklu sam wchlania, wiec moze to chwilowe tylko. Ty masz rozregulowane miesiaczki ? Boli Cie tam cos ? Plamisz ?