• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No dobra. Jestem. Dzis dzien wolny od pracy wiec leniuchowanie:))))

jutro w pracy zeskanuje i jak podeslesz mia swoj adres e-mail to Ci wysle... moze Ty na cos wpadniesz przy tych wykresach bo ja juz opadam z sil....

A co mamy nie wpadnac. Slij kochana jak tylko bedziesz miala i polukamy

Hej Lolitko - Podoba mi sie ta teoria z kolorami polkul... ciekawe jaki kolorek ja moglabym sobie przypisac...

Gosia
Kolorki sa the best. MOCNO ulatwiaja relacje miedzy ludzmi bo jak wiesz kto jest kto, to wiesz jakie ma oczekiwania i Ty wiesz czego sie mozna po nich spodziewac.

o wy gaduły
ja wpadam i wypadam bo pisze z pracy i ciagle cos sie dzieje
a ja miałam kiedys takie testy na kolorki i miałam czerwony z niebieskim

Mialas po rowni czy z ktoras przodujaca ? Mialas test robiony na podstawie terazniejszych preferencji? Moze eliminacji ?

reklama
No moglabym dyskutowac o tych kolorach, ale tu chyba inny watek mamy:)

ps. czerwien to: indywidualizm, doskonala orientacja przestrzenna, czesto architekci sa czerwoni, brak orientacji czasu, energia wrecz wyrazajaca sie w niemoznosci usiedzenia na jednym miejscu, osoby szybkonudzace sie, dobre w strategicznym mysleniu, ale operacyjnie slabe (beztroska o detale), zwykle maja zapchany dzien w kalendarzu, czesto spozniajacy sie itd:)

to już wiecie dlaczego wpadam i wypadam:-)
a tak na poważnie to ja się szybko nudze to prawda ale staram sie tego innym nie okazywać ,energii mam też mnóstwo(choć nie zawsze) i cięzko mi usiedziec na jednym miejscu( w pracy tez hihi)

Niebieski jest ukierunkowany na ludzi, relacje z nimi ,zapewnienie harmonii stanowie istote i kwintesencje niebieskich. Dla nich zawsze czlowiek jest najwazniejszy - rzecz jest zawsze drugorzedna. Ludzie mocno empatyczni, doskonale wyczuwajacy sytuacje w grupie, dobrze odbierajacy wszelkie gesty i ruchy (poza slowami), maja doskonala pamiec do twarzy (osoby po wypadkach ktore maja uszkodzona prawa dolna czesc w mozgu maja zaniki pamieci i nie moga rozpoznac ludzi, nawet swojej rodziny), sa zwykle dobrymi nauczycielami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry