• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ale sama wiesz ze jak slyszysz na poczatku cos takiego to zalamka....

A ja siedze na necie i usiluje znalezc te tesy o ktorych mowilyscie i nic!!! A chetnie bym cos takiego zrobila sobie....

Eschenbach, widzisz, to najwyraźniej sprawa jednocyklowa. Na następnym monitoringu może już śladu po tym nie być :)

A jeśli chodzi o testy - nie ma rady, musimy iść do biblioteki. Miałam kiedyś książeczkę, jak optymalnie wykorzystywać wszystkie 2 półkule mózgu. Może tam trafię na jakiś trop ;)

Zmykam teraz dokształcać się z angielskiego. Potem się zamelduję ponownie!

Ale sama wiesz ze jak slyszysz na poczatku cos takiego to zalamka....

No wiem jak jest. Te konowaly czlowieka wystrasza, wiecej strat niz korzysci przynosza czasami.
Ten dupek sie na wykresach owu nie zna. A z torbiela tez moglby wytlumaczyc ze to moze cos jednorozaowego, skoro widzial poprzednie USG i bylo ok. Walnal jakis tekst i tyle a Ty od razu w placz

Tobie tez sie bicz nalezy ze zamiast tu przyjsc i przegadac z nami sprawe (czasem co kilka glow to nie jedna) to se poszlas na 3 dni w kat plakac. Zeby mnie to bylo ostatnim razem

Aliska
A Ty sie ksztalc dziecko - poszprechaj nam troche jak przyjdziesz. Powiedz czego sie nauczylas

Dziewczyny

Normalnie tak mam pociapane cale rece ze szok. Trzcine rwalam w ogrodzie. Nic nie czulam ze cos moze byc bo mialam rekawiczki. Skonczylam, zdjelam a tu normalnie jakby mnie ktos zyletkami pochlastal, skora pozdzierana. Piecze niesamowice....

Masz ci babo placek...

reklama
Co Ty? Teżca chcesz złapać????!!! Już mi to odkazić porządnie!

Dziś ćwiczyłam głównie wszystkie czasy. Nie będę się chwalić. Ciekawa tylko jestem, czy nativy tak pilnują czasów i roztrząsają w praktyce, co było wczesniej, co trwa, a co się zakończyło i ma skutki w teraźniejszości:sorry:

Idę jeść pierogi i popijać kefirkiem :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry