lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lolitka jak jagienka - nic jej nie bedzie. Wylize sie sama 
A Ty juz wrocila ?
A Ty juz wrocila ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś ćwiczyłam głównie wszystkie czasy. Nie będę się chwalić. Ciekawa tylko jestem, czy nativy tak pilnują czasów i roztrząsają w praktyce, co było wczesniej, co trwa, a co się zakończyło i ma skutki w teraźniejszości
QUOTE]
Te czasy to pic na wode fotomontaz. Umiesz ich czy nie umiesz -wsie Cie zrozumieja zawsze. Tak dlugo jak tylko trzymasz past versus future and present.
Simple Past, Perfect Past - suma sumarum to samo znaczenie maja, i zawracanie glowy w szkolach nauczaniem tego. Pamietam jak to mietolilam tyle lat w ogolniaku, potem na studiach. A praktyka swoje....
Mialam swoich "jedynych" nativow spikerow i jakos mi nigdy zaden nie powiedzial ze mieszkam czasy....A na klasowce pewnie by pala byla wiec Laska - nie stresuj sie czasami
A my z mlodym zdecydowalismy ze dzisiaj wypalimy nasza ostatnia fajke przed ICSI. Pojdziemy na taras i sie opalimy jak 2 dziki

Jak cos trza podpowiedziec z tymi czasami -to wal. W koncu czlek od 5 lat po polsku nie mowi, tylko ingliszem sprecha wiec cos w tej glowie jest
DziękiPomogę Ci w Polskim jak by co - dziecko trzeba będzie przecież przyuczyć
A fajka - wlasnie sie robi i idziemy jarac. W miedzyczasie kapusniaczek robie bo bedzie jak znalazl na obiad (razem z salatka szpinakowa)