• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jakie tam smacznego. Obiad o 18.00 zawsze. Tera tylko gotuje coby kapustka troche postala - lepsiejsza jest.

A fajka gotowa :)

ps. z polskim zaczynam w sensie miec problemy. sie wyslawiac w sensie nie umiem. slow brakuje.....:(
To ćwicz z nami krajankami. Staraj się pisać kwiecistą polszczyzną :happy:

i co? ja sama tu nawijam teraz?

... no sama.... jak tak, to idę sobie kawuśkę zrobić

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia
Kolorki sa the best. MOCNO ulatwiaja relacje miedzy ludzmi bo jak wiesz kto jest kto, to wiesz jakie ma oczekiwania i Ty wiesz czego sie mozna po nich spodziewac.
kochana, tylko gdzie taki test mozna zrobic...moze juz pisalas ale ja jakas malo kumata ostatnio jestem i nie znalazlam odpowiedzi:-):-):-);-);-)
Dziewczyny, jakie macie plany na wakacje? Ruszacie się gdzieś? - Ja miałam z brzuszkiem spędzać je nad polskim morzem, a że wszystko się poknociło, to myślimy o czymś umiarkowanie exotico. Mam dość bakterii i nie szukam nowej do kolekcji. Dlatego myślę o naszym kontynencie. Macie jakieś tippy?
no ja chyba nie robie planow bo nie wiadomo jak to bedzie - jakby co to bedzie cos spontanicznego...

To o jakich godzinach jesz? Fajka zamiast kawy, czy jak? U mnie zaraz kaFka poleci.

Kochana

Zawsze o tych samych: sniadanie o 7, lunch o 12 i obiad o 18....

Dziewczyny, jakie macie plany na wakacje? Ruszacie się gdzieś? - Ja miałam z brzuszkiem spędzać je nad polskim morzem, a że wszystko się poknociło, to myślimy o czymś umiarkowanie exotico. Mam dość bakterii i nie szukam nowej do kolekcji. Dlatego myślę o naszym kontynencie. Macie jakieś tippy?

My sie przymierzamy do Vietnamu albo Brazylii. No ale to zalezy kiedy ICSI bedzie bo jak w sierpniu - to nie pojade bo niedobrze przed samym zabiegiem mocno klimaty zmieniac. Jesli sie przeciagnie - to lipiec robimy wakacje

Fiu, fiu, Lolitka, to sobie wakacje urządzicie! Myślisz o jakich szczepionkach?

Ja orientuję się póki co w kierunkach Grecja, Włochy, Turcja. Grecję miałam już parę razy okazję poznać i strasznie mi ich styl życia odpowiadał. Spokojnie, powoli, na luzie - tam to odpoczywałam!
Tak czy siak, na koniec lata wyskakujemy na parę dni w Tatry... Byliśmy w lutym, tam oderwałam się na chwilę od upartej myśli o zafasolkowaniu i ... przyjechaliśmy we troje... Wierzę w magię miejsca!:happy:

Aliska

Ja tez wierze - w ogole...ze kazde miejsce byle na wakacjach sprzyja fasolkowaniu. Bo ludzie sa wtedy bardziej usmiechnieci, rozluznieni, po prostu bardziej szczesliwi. I wlasnie tego trzeba do fasolki. A czy to egipt, mazury czy afryka - to wsio rawno

ps. ale se zupke pojadlam Mniami. kwasna :)

Dzisiaj bede chlopa swego gwalcic :-)
Choc cala obolala po steperze. Wlaczylam na maksa obciazenie i az mi nogi w tylke wlaza. A jeszcze sie na bicepsji, ramiona i plery rzucilam kilka kilogramow - wiec od stop do glow obolala

To przypakowalas;-) Ja tez niebawem skocze na silownie, co by zrzucic nieco wagi. wlasnie zjadlam obiad i znow sie czuje ciezka.
O widze, ze wy juz macie plany wakacyjne, ja na razie jestem na etapie rozmyslania, bo co chwila mi sie zmienia. M jakos sie nie garnie zbytnio, wiec sama bede musiala zorganizowac nam wakacje. Na razie dumam nad Ameryka Pln lub kontynentem azjatyckim. Czasu jeszcze troche mamy, to pewnie sie w niebawem zdecydujemy. I powiem wam, ze tez po cichu licze, ze moze spokoj i brak stresu zrobia swoje:-) Bo jesli to stres mi nie pozwala zajsc w ciaze, to obawiam sie, ze poki pracy nie zmienie to raczej to nie nastapi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry