• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Powiem tak - to TRZEBA traktowac powaznie. Pod warunkiem ze sie test porzadni zrobi a nie w formie zabawy.
Kolory sa tak dokladne, ze sobie nawet nie wyobrazasz.

Ja nigd w takie bzdety nie wierzylam i nie wierze - z wyjatkiem tych kolorow. To jest jakby odkryc cos fanstatycznie prostego ale bardzo dokladnego i przydatnego

Kochana

No luknelam sobie na te wykresy. Na moje niedoswiadczone oko, to Ty masz owu. Masz wyrazny wykres dwufazowy niemal na kazdym wykresie. Ten lutowy z tego roku - tu mozna byloby sie doczepic ze moze owu nie bylo (chyba ze ta jedna tempka przed domniemana owu byla zaklocona czyms) no ale kazdy ma 1-2 cykle bez owu w roku wiec spoko
Masz relatywnie male skoki tempki, ale one sa i sa na tyle widoczne zeby stwierdzic owu. Badalas sobie poziom progesteronu ?

Masz swoj marcowy z tego roku ?

Lolitka no na moje niedoswiadczone oko tez tak sadze ze owu powinna byc. Progesteron badalam - byl w normie.
Z marca chyba nie mam... mialam maly kryzys w malzenstwie i nie prowadzilam obserwacji :-(
W nastepnym cyklu bede powtarzala wszystkie hormony

NO widzisz. Mowie Ci ze masz owu - lekarze czesto sie na wykresach tempke nie znaja. Jelsi chodzi o wykres to potwierdza on ze owu byla. Toc progesteron nie moze w kazdym miesiacu skakac w okolicach owu bez owu ?? Progestronu nie ma, gdy nie ma owu i tyle....A u Ciebie on jest - inaczej nie byloby dwufazowek.

Wiec ja nadal sie upieram przy tym, ze moze i torbiel jest skoro cos tam widzial, ale ze to jednorazowa rzecz. Isc na monitorig i potwierdzic. Moze ta torbiel sie teraz zrobila dopiero...wiec tym lepiej bo ja zaatakowac od poczatku (jesli sie sama nie wchlonie w tym miesiacu) i po krzyku

A owu masz, nie masz zadnych nieprawidlowosci wiec spokojna glowka

Dobra dzieci drogie. Ide se na jakas godzine lub 2
Musze pielenie ogrodka zaliczyc....i jeszcze jakos mi sie wogole zapomniala posadzic bazylie i koperek wiec ide te zaleglosci nadrobic

reklama
Lolitka ta torbiel rzeczywiscie moze byc w tym cyklu bo pokazalam mu poprzednie dwa usg (z listopada i z marca) i tam nic nie bylo....
Monitoring bede chciala tez w nastepnym cyklu zrobic razem z badaniami hormonow....

Dzieki za pomoc!!!! Buzka!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry