• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzien doberek kobialki

I ja sie witam weekendowo.

Suri - ja nie mam jakis specjalnych planow. Planujemy jedynie pojechac na "plantacje" chili bo moj chce pare krzewow kupic. A tak wiecej to nic.... Pogoda ladna wiec pewnie na dlugi spacer pojdziemy (robimy z mlodym takie spacerki po 8 km), moze na caffee zajedziemy w drodze powrotnej z plantacji do jakies kawiarni. Nic wiecej :-)

reklama
Dzien dobry!
A nasze plany, to: sprzątanko, pogoni za butami ciąg dalszy i wizyta na pergoli w parku, gdzie mamy nową cud-fontannę od Miasta :)

Miłego dnia Wszystkim i Każdej Osobna!

Nieeee, na razie realizujemy I etap dnia: sprzątanko.
Ale wczoraj mój M. upatrzył sobie buta i teraz tylko wyhaczyć 47 pozostaje....więc pojedziemy potem.
A Wy kiedy guliać idziecie?

Moj konczy swoj projekt skladania wielkich ram po obrazach w nasze zdjecia. Drukuje teraz mase mniejszych zdjec, laczy tematycznie po 6 i wstawia do tych wielkich ram - coby wisialy na scianach. Musze powiedziec ze dosc fajnie to wyglada. Za jakies 30 minut powinien skonczyc i wtedy jedziem na plantacje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry