• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No właśnie tak się zastanawiam, co za plantację chili na północy zakładacie:eek:
Ale dobrze, chili, wiadomo, swe zbawienne moce ma...;-)

To jaki mamy plan od poniedziałku?

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana

Ja sie poprawiam z jedzeniem.Tzn zdrowo jem ale bede jeszcze zdrowiej. Wlaczylam folik znowu do dziennej rutyny i omega 3
Nie pije alkoholu wogole
Nie pale wogole
Bede teraz intensywnie cwiczyc i miesiac przed zwolnic by juz w miesiacu stymulacji wogole nie cwiczyc
Net ogranicznam... Bede zagladac codzennie ale na maks 30-45 minut.Moze sie powinnysmy umawiac jakos na pogaduszki, coby czas maksymalnie wykorzystac ?

Dajcie jakies pomysly ?

A Ty Alisko, co proponujesz ?

Kochana

Ja sie poprawiam z jedzeniem.Tzn zdrowo jem ale bede jeszcze zdrowiej. Wlaczylam folik znowu do dziennej rutyny i omega 3
Nie pije alkoholu wogole
Nie pale wogole
Bede teraz intensywnie cwiczyc i miesiac przed zwolnic by juz w miesiacu stymulacji wogole nie cwiczyc
Net ogranicznam... Bede zagladac codzennie ale na maks 30-45 minut.Moze sie powinnysmy umawiac jakos na pogaduszki, coby czas maksymalnie wykorzystac ?

Dajcie jakies pomysly ?

A Ty Alisko, co proponujesz ?

Więc przy wszystkim, co napisałaś stawiam fajkę akceptacji. Ja dopisuję sobie jeszcze ruch (myślę o fitnesie oraz rower i spacery tak czy owak)
Ograniczam tak samo net, dodatkowo muszę znaleźć czas na relax (może elementy jogi, relaksacja, zobaczę, czy mi to wyjdzie;-)) Przede wszystkim chodzić wcześniej spać...
Możemy się umawiać wieczorkiem (ok. 20-21?) Zobaczymy, jak nam to wyjdzie, wydaje mi się, że wtedy najwięcej z nas ma czas :)

Teraz idę robić "ostatni" przed reformą placek z truskawkami.....:laugh2:

OK. wiec mamy agreement
Jak Tobie lub mi cos do glowy przyjdzie - dawajmy znac i dopisujmy do listy.
Wy kobitki tez dawajcie sugestie

Ja dzisiaj mialam placek z truskawkami do kawki popoludniowej :-)

Ok, jak wpadnie, zapiszę :)
Muszę jeszcze mego M. nastawić, żeby odpowiednio się dostosował. Często ja bym juz nic nie zjadła, ale jak u niego zobaczę, to ulegam sweet temptation:baffled:

A mi dziś kawka przeleciała, bo biegalam po tych sklepach. Za to będzie jutro, niedzielna ;)

Aj, bez kawki nie ma zycia.. To tez bedzie jedno z podstanowien, ale nie od poniedzialku. Od lipca schodze do 2 kaw dziennie

A Ty kochana musisz zaangazowac swojego w plan, bo inaczej sama zaginiesz. I musisz go przekonac, ze to nie smiechy, tylko powazne rzeczy

Ogladam teraz film "meet the fockers". Nie jest zly

Ostatnia edycja:
Nie będzie z nim tak źle, jak zacznę i zobaczy, że to hula, to łatwiej się wciągnie. Musi tylko uwierzyć w moją konsekwencję;-)

To oglądaj sobie spokojnie filmik, ja mam ciacho już w piekarniku i idę trochę posiedzieć przy moim M. :happy:

Aaaaa, przetlumaczyłam sobie tytuł Twojego filmu! ("Poznaj moich rodziców")
Super, lubię go - boki zrywałam. :-D Taki prawdziwy momentami :-D W polskiej wersji De Niro przezywał kawalera córki "Fajfus"

Ostatnia edycja:
reklama
No to wrocilam.... pogoda pod koniec pokazu popsula sie ale pokaz rewelka... cyknelma kilka fotek telefonem i zaraz sprobuje je zrzucic i pokazac Wam co stracilyscie ;-)

Lolitka My tez z mezem juz od jakis 3 miesiecy wcinamy orzechy brazylijskie

Alisa no jak jestem w pracy to niestety bez parasola... ale dostalam pelerynke i nie zmoklam :tak:

Zdjecia nie sa najlepszej jakosci bo zrobione komorka:
20090606(017).jpg
20090606(023).jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry