• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej dziewczyny, tak sie wczoraj zalatalam, ze na BB zapomnialam wpasc.
U nas pogoda nie najlepsza. Do tego wczoraj caly dzien bylam jakas poddenerwowana i to odbijalo sie wszystko na biednym M. Zastanawiam sie, czy to nie przez clo?? M nawet powiedzial "ty juz nie bierz wiecej tych tabletek". Wiem, okropna bylam:zawstydzona/y:. No nic, dzis postaram sie byc bardziej zrownowazona;-).
Esch, fajne tam u was imprezki macie:-)
Alisa, widze, ze M juz "podkuty" ;-)
Lolitko, orzechy dobra rzecz, sama czesto podjadam roznego rodzaju mieszanki
Co do agreementu, jestem za! 20-21 godziny jak najbardziej OK, co nie oznacza, ze i o innych porach sie na BB nie zamelduje.

reklama
Kobialki

Witam sie niedzielnie :-D Dzisiaj ostatni dzien full wypas na BB przed moja (nasza?) netowa dieta.

Eschenbach - kurna, ale Ci zazdroszcze. Moglabys sobie oszczedzic wklejanie tych fotek cobysmy mogly zobaczyc co tracimy i na jakim zadupiu jestesmy ;-)

Alis - spoko jest. Nic sie nie obrazila. Toc dobre intencje mialam cosby wypiescila nieco swego M, zamiast mnie tu dogadzac :-D:-D

Suri - mam nadzieje ze rownowaga dzisiaj bedzie lepsza, i juz nie bedziesz niebezpieczna dla otoczenia :)))))). Moze i to jest od clo. Wiesz jak to jest z tabletkami - zwykle nam po hormonach jada i wariujemy

Eschenbach, musiało być super!Dzięki za fotki:happy:

Suri, ja nie biorę nic hormonalnego, a i tak po sobie widzę, że czasem jestem jędza. No i dostaje się tym co najbliżej - zwłaszcza M. ma ze mną jazdę :laugh2: Tuż przed @ byłam już taka "niezrównoważona", że M. od razu przepowiadał, że na dniach będzie @. Te nastroje to lepsze niż barometr:eek:

Lolitka, u mnie od poniedziałku mniej neta, za to więcej miłości ;-)
A w piątek stawiam się u gina i zobaczymy, co dalej :nerd:

Też będę wcinać z M. brazylijskie - widzę, że to standard, a ja jakaś zacofana w tym temacie :sorry:

Eschenbach, za rok się widzimy na smokach z bejbikami na ręku! OK?

Aliska zacofancu...Jedz jedz, ale nie tylko brazylijskie bo te daja Ci duzo selenu...a to za malo. Wcisnaj tez morele bo mocno duzo witaminy A maja, i pestki dyni ze wzgledu na cynk i wit E. Polecane zwlaszcza dla M

No to chyba i ja ze swoim bejbikiem musze na ten zlot czarownic w przyszlym roku sie wybrac :-D:-D

reklama
Eschenbach, będziesz w doborowym towarzystwie (naszym:)) patrzeć z bejbikiem na ręku jak inni pracują!:-D

Lolitka, nie marudź, tylko mobilna badź i ze swoim szkrabem do Kraqu za rok przyjeżdżaj!
Będę zajadać, oprócz mojej żurawiny. Ta wit. A sensownie brzmi - od dziecka nie jem masła, ani margaryny, więc dobrze byłoby uzupełnić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry