• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

NO trza wspomoc fasolke jak mozna i zamknac procenty na klucz na czas jakis (nie to ze maja sie zmarnowac bo to zniewaga krwi wymaga)....
A ja nawet bardziej patrze na to z drugiej manki - nie tyle pomoc, co nie zaszkodzic.....

reklama
Alisa no ale winko czerwone od czasu do czasu nawet w ciazy mozna lyknac.... kuzynka moja miala zalecone od gina co kilka dni kielszeczek winka...

A tak odchodzac od %... musze zrobic obiad i nie mam pomyslu....
cos latwego, szybkiego.... w lodowce mam mieso mielone.... ale kotletow nie chce mi sie robic... jakies propozycje??

Niby tak z tym winkiem, ale ja Ci powiem, że odkąd II wyszły ani łyka niczego z % nie tknęłam. I teraz też się tego będę trzymać. Już wolę dmuchać na zimne...

Mielone, mielone... Spagheti bolognese!Moje mniam!!

Ja zaraz idę obiad preparować. Dziś mało oryginalnie: schaboszczaki, ziemniaki, surówka z młodej kiszonej i mizeria do wyboru. Ponadto rosół. Potem kawa i ciacho z truskawkami.
A potem wyrzuty sumienia..... a jutro dieta wchodzi.
Lolitka, ubrac porządne rękawice!
Eschenbach, zrób spaghetii -chyba jednak najszybciej....

Do potem!! Pa

reklama
A ja robie farsz do cannelloni... juz wszystko na patalce pyrkosi sie i zaraz bede szprycowala rurki a potem do piekarnika na pol godzinki i papu gotowe...
zostanie mi tylko czekanie na mezusia :-)

Lolitko a Ty chyba jestes wykonczona po tych swoich cwiczeniach....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry