Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wczoraj nie miałam neciku, ale dziś nadrabiam. I jestem znów załamana
Do @ jeszcze 2 dni a tu dzisiaj już zwiastuny (lekkie plamienie
NIGDY mi się nie uda............
Wczoraj nie miałam neciku, ale dziś nadrabiam. I jestem znów załamana
Do @ jeszcze 2 dni a tu dzisiaj już zwiastuny (lekkie plamienie
NIGDY mi się nie uda............
Sensi nie mów tak!!!!
Nie wolno nie wierzyć! Wiem że Ci trudno! Wiem że to boli...ale prosze bądź spokojna..będziesz mamusią i już nie długo!! Wierzę w to!
Sensi nie mów tak!!!!
Nie wolno nie wierzyć! Wiem że Ci trudno! Wiem że to boli...ale prosze bądź spokojna..będziesz mamusią i już nie długo!! Wierzę w to!
Sensi- może to tylko plamienie a moze nie i trzeba jeszcze poczekać do przyszłego miesiaca. Musisz wierzyć ,że sie uda bo napewno się uda!!!!!!!
jesli miewasz chwile zwątpienia pomyśl o przypadku Elżbietki.
Madziujka mój gin takie leki zlecił
wit.E- to witamina płodnosci
a salfazin -zawiera cynki i selen chyba i ma poprawiać jakosć nasienia(oczywiście jeśli ktos ma złe parametry to ponoć niestety nie ma nato lekarstwa.)
Sensi- może to tylko plamienie a moze nie i trzeba jeszcze poczekać do przyszłego miesiaca. Musisz wierzyć ,że sie uda bo napewno się uda!!!!!!!
jesli miewasz chwile zwątpienia pomyśl o przypadku Elżbietki.
Madziujka mój gin takie leki zlecił
wit.E- to witamina płodnosci
a salfazin -zawiera cynki i selen chyba i ma poprawiać jakosć nasienia(oczywiście jeśli ktos ma złe parametry to ponoć niestety nie ma nato lekarstwa.)