reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aha, zapomniałam zapytac, a ten magnez i żelazo to tak same brałyście, czy robiłyście wcześniej badanie i wyszły Wam niedobor? Ja nie robiłam jeszcze badań, dlatego nie wiem czy powinnam brać te witaminy. Boję się też przedobrzyć z tym wszystkim.

reklama
Tak z lewej strony, dość nisko, nigdy wcześniej nie miałam takich bóli. Ja taka narwana jestem, że już bym test robiła, no ale za wcześnie, no i nie chce zobaczyć jednej kreseczki.

tu Cie rozumiem. tez mam od 3 dni jakies dziwne bole brzucha..ale tez sie boje test robic, choc juz kilka razy o tym myslalam ;)
staraj sie nie nakrecac. bo jak sie nie uda to bedzie ci bardziej smutno, a jak sie uda to bedzie super niespodzianka.
ile Ci dni zostalo do @?

Brzózka, 30 września mam dostać @, chyba, że misię przeciągnie przez moje niecierpliwe oczekiwanie. Ale jak nie przylezie, cholera jedna, to zaraz 30 zrobię test, nie wytrzymam kolejnych chociażby 2 dni. Próbuję się czymś zajeć, ale co mnie zakłuje w brzuchu, no to znowu zaczynam myślec.
A Ty kiedy masz dostać@???

katiuszka to masz jeszcze mase czekania! wspolczuje, musisz myslec o czym innym :)
Ja mam juz niewiele. Ostatnio mi sie troche rozregulowalo wiec generalnie nie wiem dokladnie, ale powinnam dostac okolo niedzieli czyli 25.09
teoretycznie moge nawet w piatek/sobote, wiec na dniach. Jak do niedzieli nie przyjdzie to chyba zatestuje. Ale cos mi sie wydaje ze przyjdzie. Zaczynam sie czuc podobnie jak przed @. No nic. poczekam, zobacze.

zuzanko wiem, że moje wydatki to pikuś w porównaniu z Twoimi zimowiskami, mam nadzieję jednak, że się Twoim dzieciakom tam nie podoba aż tak bardzo i chętnie wreszcie pojawią się w domku :tak: Obstawiam, że na Święta już będą :-)

dzięki kochana ;-) ja za Ciebie też zaciskam kciukasy ,myślę ,że każdej z nas się uda ....ja w to pomimo wszystkiego wierzę w to bardzo ;-)

witajcie wieczorowo moje gaduły kochane :-) ale żeście dziś naskrobały :szok:
kasia.natka a jak Ty sie czujesz oprocz temperatury? ktory to juz dc?
ja mam nieregularne cykle więc sugeruję się raczej tym który to dzień po skoku - 10 a tempka dziś wróciła na normalny poziom ale zobaczymy co dalej, nadal biorę dupka a ja się czuję...dziś cały dzień bóle w podbrzuszu ale jakieś dziwne:baffled: skurcze, kłucie itp.

aha bo zapomniałam - ja biorę kwas foliowy, kompleks witamin (chociaż chwilowo się skończył :-D), od tego cyklu zaczęłam wieśka do owu no i piję też ziółka od tego cyklu ;-) a magnez odstawiłam bo mi śluz psuł :wściekła/y:

a! no i padnięta jestem więc jutro więcej popiszę
buziaki

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki :-)
Zaczęliśmy wczoraj starania, powiedzcie co myślicie, 13dc, pęcherzyk prawie 22mm a na teście owu zaledwie cień cienia wczoraj.
Ja myślę, że jeszcze ze 2 dni do owu i może jednak córcia będzie jeśli się uda..:-) Choć oczywiście nie był to ostatni dzień starań w tym cyklu:happy:
Te Wasze kłucia w brzuchu jak na @ , już pisałam Wam, też tak miałam jak zaszłam :tak:
Czekam z niecierpliwością na wieści od Was, zwłaszcza od wkrótce testujących ale kciuki trzymam za Wszystkie :-):tak:

hej dziewczyny;-)
Muma ja myślę ,że może być chłopak ;-) bo w środku cyklu to chłopcy się rodzą ;-) więc kochana przed Tobą pracowity tydzień :-p

ściskam Was kochane,życzę miłego dnia ...będę wieczorkiem

reklama
Zaczęliśmy wczoraj starania, powiedzcie co myślicie, 13dc, pęcherzyk prawie 22mm a na teście owu zaledwie cień cienia wczoraj.:

przede wszystkim to - trzymam kciuki!!
a to mnie bardzo ciekawi z tym testem.
bo moze ja tez zawsze opozniona przez testy. bo jak mnie byla druga slaba kreska to ja jeszcze czekalam az beda dwie mocne.
tylko w pierwszym mies przed kreska tez probowalam. No ale sie nie udalo - byc moze za wczesnie przed kreska.
Teraz z kolei ja starania zaczelam dopiero po tym jak mialam dwie krechy. wiec ciekawe co Tobie wyjdzie i co mi.

Ja wlasnie przywalilam glowa w futryne i mam mega guza na glowie :wściekła/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry