reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kasia.natkka moja temp. w porównaniu do Twojej to pikuś!!! Myślę że pokażesz nam II!!!&&&
Muma, Zuzanka &&&&&&&&&!!!!
Lumina Muma ma rację. Armia najważniejsza ;-)
Katiuszka witaj! trzymam kciuki za II...30 już niedługo :tak:ja biorę folik, skończyłam żelazo i muszę dokupić magnez..co do objawów, każda kobieta przechodzi inaczej całą ciążę. Ja podobne objawy (lub nawet książkowe miałam od początku starań). Może Ty przechodzisz w taki sposób, ze możesz już zarazac ciążą. Wiesz gdzie masz zarażać - na tym wątku!!!
Malami witaj! Świetne podejście, zaprocentuje owocnym bocianem &&&!!!

Wszystkim Wam przesyłam Słońce, u mnie jest prawie jak letni (lipcowy) dzień. Nie odważyłabym się opalać, ale Słonkiem się cieszę. Miłego dnia życzę :-)

hej kochane,
Katiuszka,Malami witamy ;-)

u mnie słoneczko dzisiaj dla odmiany aż się wstać chciało ,przesyłam duużo słoneczka i pozytywnej energii dla Was moje drogie,ja dzisiaj wstałam w dobrym nastroju,i mam nadzieję,że taki się utrzyma długo ;-)
Katiuszka II kreseczki jak nic będą zobaczysz :-)ale jak się domyślam i coś czuję dzisiaj,że będzie nas więcej w tym roku z II kreseczkami i z dużymi betkami ;-)
Muma no to kciukasy zaciśnięte &&&&&&&Ania@k dzięki kochana

mam chęć dzisiaj na pierogi ;-)

Właśnie wróciłam z USG :-) Mój pęcherzyk urósł od poniedziałku 4,2 mm i ma 21,6 mm:-) Dzisiaj więc działamy na całego i jutro i pojutrze.... Mogę być tu rzadziej, zwłaszcza wieczorami ;-)
Kobietki testujące, proszę o II i fluidki wkrótce !!! :-):tak:

no to kochana ,21,6 to bardzo ładny pęcherzyk ;-)trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&no i do dzieła ;-):rolleyes::wink: ,a masz później wizytę na pęknięty pęcherzyk?żeby sprawdzić ciałko żółte ?

Tak, tak idę jeszcze raz w piątek, na szczęście już po pracy bo juz mi się pomysły kończą po co te moje wyjścia ciągle;-)
Wiecie, tak sobie myślę, że się przez testy może owulacyjne spóźnialiśmy ...
Pytam pana doktora czy jego zdaniem te testy dobrze działają a on mi na to, że jakby dobrze działały to byśmy się nie spotkali ;-)
Szkoda , że ten monitoring taki drogi jest...

Ostatnia edycja:
no to dobrze,że idziesz ...;-) będziesz pewniejsza no nie długo będziesz odliczać :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
drogo ,drogo ja już nie chce myśleć o wydatkach ,które znowu mnie czekają w tym miesiącu .........

zuzanko wiem, że moje wydatki to pikuś w porównaniu z Twoimi zimowiskami, mam nadzieję jednak, że się Twoim dzieciakom tam nie podoba aż tak bardzo i chętnie wreszcie pojawią się w domku :tak: Obstawiam, że na Święta już będą :-)

Ostatnia edycja:
katiuszka, malami2010 witajcie!! :-)
fajnie, ze jest nas coraz wiecej. Jest mi lzej ze nie tylko ja juz po 30... ;)

a u nas dzis cudne sloneczko :)
Muma trzymam kciuki z calych sil :rolleyes2::yes:
kasia.natka a jak Ty sie czujesz oprocz temperatury? ktory to juz dc?

reklama
Cześć Babeczki:) Oj chyba powoli wciągam się w forum. Z rana pierwsza rzecz to czytanie zaległości, a po powrocie od razu pisanko:-) Poczytałam trochę, aż mi sie lepiej od razu zrobiło, bo jak pisałam rano nastrój u mnie był nieciekway, jakas taka zrezygnowana byłam. A tu poczytałam co moje nowe znajome staraczki piszą...a piszą, ze pewie te moje objawy to fasoleczka!!! No i jak tu się smucić:-D Nooo dziś to mnie brzuch boli na maksa. Tak z lewej strony, dość nisko, nigdy wcześniej nie miałam takich bóli. Ja taka narwana jestem, że już bym test robiła, no ale za wcześnie, no i nie chce zobaczyć jednej kreseczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry