reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj śpię , pewnie już w sen zimowy zapadam :happy:
Nic mi nie pomaga.
A testy owu nic mi jeszcze nie pokazują ... Macie jakieś doświadczenia z nimi, ja 3 ostatnie miesiące stosowałam, teraz razem z tym USG, ciekawe czy się potwierdzi.

ja zawsze polegałam na swoim organizmie i nie robiłam testów,obserwowałam swój organizm ,i jak chodziłam na usg zawsze się zgadzało ;-) ,pewnie za wcześnie Muma jeszcze je robisz? a jak jest napisane w ulotce?
jeśli chodzi o samopoczucie to u mnie ciężko stwierdzić ,bo leki ,które biorę mają na mnie kiepski wpływ ,boli mnie głowa i brzuch ;-(ale nie jest źle ...damy radę ;-)może coś słodkiego pomoże ,trzeba cukier podnieść ;-)

reklama
zuzankaCukier już podniesiony niestety ;-)
Testy chyba odstawię, mierzę temperaturę i wszystko tam ładnie widać, ale mój M - pan inżynier lubi naoczne dowody i jemu te testy pasowały.
Ja to myślę, że przez te ostatnie miesiące moglismy się przez nie po prostu spóźnić..
Zobaczymy jak teraz będzie :-)

witajcie kobietki
biggrin.gif
dziś szczególnie witam nową wśród nas zuzanke - miło cię poznać i super że postanowiłaś dołączyć do nas bo tak jak już pisałyście "w kupie raźniej" i myślę że też łatwiej
u mnie dziś pogoda paskudna, ledwo dałam radę zwlec się z łóżka ale za to już 9 dzień wyższej tempki i to jakiej
shocked.gif
37,15 a ja jestem niskotemperatrowcem (moja dolna linia jest na 36,4) ale cały czas powtarzam sobie "nie nakręcaj się..." na wszelki wypadek postanowiłam przedłużyć dupka i ze względu na to że w niedzielę wieczorem jedziemy na tydzień do rodziców to może w sobotę zatestuje (oczywiście jak @ nie przylezie)
Muma pęcherzyk super ale nie zwlekajcie zbyt długo z przytulankami bo pęcherzyk może rosnąć podobno nawet do trzech mm na dobę...kciuki za środę a na testach owu się nie znam bo nigdy nie robiłam
Ani@k ślij trochę tego słońca dzisiaj a co do twojej tempki to jet super skoro niższą miałaś na poziomie 36,3...kciuki zasiśnięte
Brzózko przestań myśleć negatywnie
realmad2.gif
to na pewno nie endo! wszystko jest dobrze i będzie jeszcze lepiej bo II czają się za rogiem &&&
kok.o dobrze że się trzymasz i powoli dochodzisz do siebie, musisz jeszcze przetrwać zabieg i z czasem wszystko wróci do "normy", pisz koniecznie jak już będzie po...i pamiętaj że wasze możesz na nas liczyć
zuzanko twoja cierpliwość i wytrwałość na pewno zostanie wynagrodzona, informuj na bierząco co i jak a kciuki zaciskam już teraz

kasiuale Cię grzeje !!!!:-):-) pięknie :-) ja też mam dolną taką jak Ty i nie przekroczyłam jeszcze nigdy 37.
No to pewnie zaczniesz wysyp w sobotę &&&&&&&&&&&&&&:-) I będą piłkarzyki na EURO, całą drużynę zrobimy :-)
A ja chyba dzisiaj zacznę ;-)

hej kasia ;-)
ja nigdy nie mierzyłam temp ,nigdy mi się nie chciało nawet nie wiem czy mogę tak od środka cyklu zacząć?:-( ja zaciskam kciuki za II ładne kreseczki w takim razie :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Muma zaczynaj zaczynaj ,nie ma co zwlekać :-) ja też pracuję od tego tygodnia również naturalnie ,nigdy nic nie wiadomo ;-)

tak tak dziewczynki bierzcie się do roboty ;-)
Muma mnie też taka tempka zdarza się po raz pierwszy i aż zaczynam się zastanawiać czy nie jest jakaś zakłócona, może jakieś przeziębienia mnie dopada...sama już nie wiem
zuzanko jeśli dobrze rozumiem twój nick to jesteśmy z tego samego rocznika :-) a co do mierzenia tempki to najlepiej zacząć od początku cyklu ale część dziewczyn nie mierzy w trakcie @ więc myślę że jeszcze mogłabyś zacząć i najlepiej termometrem elektronicznym a do zapisywania obserwacji polecam skarbmamy.pl

no ja jestem 81 ;-) ja mam 7 dc więc nie wiem czy jest sens jak mówisz ,że lepiej od 1 dc ,ale zobaczę ...z tego co wiem to musi być stała ranna godzina do mierzenia ?

ja nigdy nie mierzyłam temperatury i nawet nie wiem jakie ona ma znaczenie dokładnie w cyklu ,słyszałam,tylko,że jak temp jest wyższa i utrzymuje się przez jakiś czas to jest dobry znak że jest się w ciąży ;-)

reklama
kasia.natka strasznie sie ciesze ze temperaturka taka wysoka u ciebie! mam nadzieje ze doczekasz sie w koncu w tym miesiacu II kreseczek :)
Ja mialam akurat u siebie ladna pogode i caly dzien na dworzu spedzilam. dopiero do domu wpadlam.
Taka jesien to lubie :)
mogloby juz tak zostac. Slonecznie, ale nie za goraco.
A ja staram sie nie nakrecac ale w tym miesiacu ciagle chodzi mi po to glowie. jak nigdy normalnie.

zuzanka, tak, to moje pierwsze starania. Od 6 lat walczylam o zdrowie z endometrioza i nie moglam sie starac o maluszka, musialam sie wyleczyc-podleczyc. no i w lutym zdecydowalam sie zaczac walczyc..pierwszy miesiac czekalam a pozniej juz staranka.
nigdy temperatury nie mierzylam bo ja wstaje i od razu gdzies lece wiec nie ma szans. ale robilam wlasnie testy owu. no i jak robilam to zwykle w okresie II kresek staralismy sie, no ale jak widac nie poszlo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry