reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie kochane :-)
ale dziś piękny dzień, słońce świeci i tak cieplutko...
przepraszam że się wczoraj nie odezwałam ale wyniki na necie był późno i łapy mi się tak trzęsły...BETA 241 CZYLI 2-3 TYDZIEŃ!!!
Ani@k gratuluję cichutko!!!
ja do gina pójdę dopiero w przyszłym tygodniu bo dopiero wtedy wróce do Krakowa
Trzymam kciuki za was &&&
a i witam nową koleżankę Martt :-)

a no i nadal mi serce wali i ręce się trzesą i wciąż się boję że to tylko sen...

reklama
[..BETA 241 CZYLI 2-3 TYDZIEŃ!!!

To nie sen kasiu :-):-):-) Teraz ostrożnie proszę i dbać o siebie , a widzisz podziałały te Twoje maratony ;-) Jak ochłoniesz to przepis na maraton i receptę na ziółka poproszę :-)

kochane do mnie to tak jeszcze nie do końca dociera...chyba...no niby wiem ale to takie nierealne...a objawy yyyy jakoś niespecjalnie, głównie bóle głowy, jakieś bóle w podbrzuszu i takie lekkie zawirowania w głowie

kasia.natka wiem ze nierealne..ale juz JEST! :) Jestes kochana w ciąży :)
Straszniscie sie ciesze!!!!!!!!!
poprosimy o suwaczek! nie ma opierniczania sie

a u mnie..@ nadal nie przyszla

moje kochane co ja tutaj dzisiaj wyczytuje kasia.natka strasznie się cieszę ,jakbym mogła to bym skakała razem z Tobą z radości .zacznij kochana rozsyłać wiruski bo tutaj nam się przydadzą strasznie ...Ani@k oj będzie dobrze ,II kreseczki suuper &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma dobrze że się wchłonął ;-) oj coś czuje że nam się posypie do końca roku troszku ciężaróweczek....
Brzózka ja myślę ,że to już wirusek poszedł i będą II kreski u u Ciebie ;-)

ale jestem podekscytowana tymi wiadomościami o ciążach;-)

Witam kobietki!!!
No dzieje, się dzieje:happy2:
kasia.natka, jeszcze raz gratuluję!!!! wysyłaj fluidki dla nas reszty oczekujących na swoją kolej. Ja czekam do piątku, chyba, że się opóźni, ale póki co nadal utrzymuje sie podwyższona temperatura i czasem mam takie wrazenia jakby mnie jakieś przeziębienie rozbierało...ale zaraz ustępuje, tylko temp ciągle taka sama. Więc tak jak u koleżanki, moze się okazać, ze to nie grypka, tylko ciąża.
brzózka, a nie mówiłam, żebyś jeszcze raz zatestowała. Ja coś czuje, że jeszcze tu wpadniesz tu do nas z donośną nowina!!!!:-)
zuzanka, dalej mocno trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg!!!
WITAMY NOWĄ STARACZKĘ!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry