reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Słyszałam że pilnie potrzebujecie fluidków bo smutaski Was dopadły...dziewczynki nie poddawajcie się!!! Trzeba walczyć o fasolki :)

Ode mnie i mojej kruszynki specjalna porcja :laugh: z życzeniami żeby się Wam przydały i poskutkowały

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/
color]

reklama
Słyszałam że pilnie potrzebujecie fluidków bo smutaski Was dopadły...dziewczynki nie poddawajcie się!!! Trzeba walczyć o fasolki :)

Ode mnie i mojej kruszynki specjalna porcja :laugh: z życzeniami żeby się Wam przydały i poskutkowały

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/
color]

Specjalnie dla 30-stek Dawidek przesyla fluidki :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lapcie i fasolkujcie :-*

Specjalnie dla 30-stek Dawidek przesyla fluidki :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lapcie i fasolkujcie :-*

Nooooooo już troszkę lepiej ;D ;D ;D chęci na staranka wróciły !

Tylko ciągle do głowy puka myśl, że nie będę mogła mieć fasolki NIGDY :( :( :( i nijak nie mogę się od tego uwolnić :( :(

Nooooooo już troszkę lepiej ;D ;D ;D chęci na staranka wróciły !

Tylko ciągle do głowy puka myśl, że nie będę mogła mieć fasolki NIGDY :( :( :( i nijak nie mogę się od tego uwolnić :( :(

Jak weszłam to wymiękłam :)

Sensi nie marudź kobieto bierz się za parę dni do staranek ;) ;) ;) co do pukania - bardzo Cię proszę puknij się w głowę i nawet nie próbuj wątpić, że będzie dzidzia - troszkę trzeba cierpliwości i tyle :)

Majeczko tyle już przeszłaś - spójrz na to tak - to jeszcze jeden zabieg, który zbliży Cię do dzidzi - będzie dobrze - skąd wiem, bo już Cię troszkę znam :-* :-*

Anuś ja Tobie dzisiaj na kolanach dziękuję - już miałam bek na końcu nosa a taką akcje zorganizowałaś - :-* :-* :-*

Jak weszłam to wymiękłam :)

Sensi nie marudź kobieto bierz się za parę dni do staranek ;) ;) ;) co do pukania - bardzo Cię proszę puknij się w głowę i nawet nie próbuj wątpić, że będzie dzidzia - troszkę trzeba cierpliwości i tyle :)

Majeczko tyle już przeszłaś - spójrz na to tak - to jeszcze jeden zabieg, który zbliży Cię do dzidzi - będzie dobrze - skąd wiem, bo już Cię troszkę znam :-* :-*

Anuś ja Tobie dzisiaj na kolanach dziękuję - już miałam bek na końcu nosa a taką akcje zorganizowałaś - :-* :-* :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry