reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasia.natka GRATULUUUJEE!!:-D:-):-D super,że wszystko w porządku, dzidzia już duża, jej.... ale to fajne uczucie musi być takiego nurka zobaczyć w 3D ;-):-D ech!

Muma to teraz synchronicznie będziemy odliczać ;-):-D
Ja sobie dziś @ oblewam piwkiem :-D

pozdrowionka kobitki:-)

P.S. zamówiłam sobie właśnie megapake testów ciążowych :rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny
ja witam przed południowo ,widzę ,że chyba dziewczyny odsypiają albo w pracy :-(
kasia.natka GRATULUJĘ ściskam cieplutko i najważniejsze ,że niunia zdrowa .........
kok.o ,muma no to kochane coś czuje ,że po tym cyklu będziemy mieli udane staranka i dzieciaczki będą tego samego dnia :-):-) bardzo Wam tego życzę na Nowy Rok :happy2::yes::rolleyes::rofl:

ja spijam herbatkę,czekam z kawką na koleżankę ,która ma dzisiaj zabieg transferu w Novum i jadę po nią po południu jest jedną z Nas,którą poznałam na forum naszym ,więc dziewczyny i przyjaźnie się zawierają bardzo sympatyczne na forum :-)

Muma skarbie
tulę mocno ,ściskam cieplutko......nie daj się chandrze ,popatrz na córę i pomyśl ,że to jest Twoje szczęście i jest dla kogo wstawać ,cieszyć się i rozpoczynać każdy miesiąc na nowo ........a nawet rok bo z roku na rok pewnie córeczka jest mądrzejsza,śliczniejsza ......
kasia.natka dziękuję w imieniu koleżanki ....

I się popłakałam zuzanka,gdyby nie @, to normalnie pomyślałabym , że to przez ciążę..;-)
Masz rację kochana, całkowitą , ja to czasem potrzebuję kopa w d.... To pewnie przez ten urlop. Za mało mam na głowie.
DZIĘKI.

zawsze kochana do usług :-)bardzo się cieszę ,że mogę pomóc ,zresztą jakby nie było po to tutaj jestem,żeby nie tylko marudzić Wam o sobie ale również WAS wspierać kochana ,więc wal śmiało jak w dym a ja jak tylko będę na bb to pomogę :-D:tak:

Muma kochana przytulam mocno, nie daj się smutkom! zuzanka dobrze prawi:tak:
To 8 cykl dopiero, to jeszcze nie jest jeszcze tak długo wg wszelkich statystyk. Wiem, że to się łatwo pisze, trudniej się nie martwić gdy @ przyłazi. No ale trzeba walczyć!:tak: Więc głowa do góry, w styczniu pracujemy wytrwale i w nadziei:tak::-D Buziaki :) A śnieg w końcu też spadnie:-)
A jeśli chcesz zająć czymś głowe, to ja Ci troche mojej pracy moge podesłać, bo wzięłam sobie na urlop do domu robote:zawstydzona/y: Co? ;-):-)

zuzanka trzymam kciuki za koleżanke:happy2:

reklama
Dobrze, że Was mam kobiety :tak:
Wiecie, czasem mam takie myśli, że może za dużo myślę o "sprawie" przez to forum ale jednocześnie kurczę chyba bym ześwirowała jak bym z nikim nie mogła o tym pogadać. U nas ogólnie atmosfera trochę napięta, M jutro maszeruje na 3cie badanie armii, wyniki po Nowym Roku, bakterii znowu nie wykryło...
kok.o -też wzięłam trochę papierów ale jakoś nie chce mi się do nich zaglądać:-p
W styczniu się zabierzemy do roboty, no no, moja koleżanka zaszła rok temu w styczniu. W związku z tym rodziła teraz , na początku października, masakra, całe lato z tym brzucholem.. ALe my damy radę, nie ? ;-)
Co robicie w Sylwestra, tzn ja wiem, ze w domu,
Macie jakieś pomysły na fajne jedzonko ?? Żeby się zbytnio nie opić ;-)
Ja mam fajny przepis na polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym z serem pleśniowym, ale robiłam je już sto razy i mi się znudziły. Jakby ktoś miał ochotę to opowiem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry