reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&katiuszka79 a może się uda :-)trzeba być dobrej myśli kochana

kok.o tulę mocno ja umieram jak mam @ bo mnie wszystko strasznie boli wtedy :zawstydzona/y:

Muma to dawaj składkę i kupimy :-):-D

reklama
No właśnie mnie skręca:-(:-(, zawsze mam bolesne @, aż mi czasem niedobrze:-(
Mam przepisane tabletki p/bólowe, jakieś mega mocne, na recepte, ale naprawde działają. Tylko trochę jak na haju po nich się czuję, ale cooo tam, ważne,że nie boli, chyba zaraz sobie zaaplikuję:zawstydzona/y:

katiuszka79 no jeszcze za wcześnie żeby spisywać ten cykl na straty! trzymam kciuki &&&& :happy2:

Szlag mnie trafi, zjada mi co napiszę i znika mi to i piszę już trzeci raz !!!!
katiuszka -trzymam kciuki , zaprzyj się kochana , nie daj się :-):-) &&&&
kok.o przytulam, :blink:
Nowy Rok przed nami ;-)

kok.o tulę mocno
katiuszka trzymam kciuki &&&
dla wszystkich fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja już jestem po wizycie u gina i po usg w którym I raz uczestniczył mój mężuś :-) na 90 % będzie dziewczynka, ma 16 czy 17 cm (nie pamiętam :zawstydzona/y:), waży 231 gram, 18 tydzień 2 dzień, wszystko wymierzone i brak nieprawidłowości!!! :rofl2:

Zuzanka ja też nigdy nie mierzyłam, wyczytałam że trzeba codziennie mierzyć o tej samej porze i w tym samym miejscu (ja mierzyłąm pod językiem). Zaczęłam chyba od 12 dc. (temp. ok. 36 st.), około 14-16 dc. temperatura spadła o około 1 stopień, na drugi dzień podrosła do ok. 37 st. i trzymała się tak do 34 dc. Test wykazał II. Końcówkę znasz... Ten "spadek" temp. i jej wzrost oznacza (chyba) moment owulacji. Jeżeli temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie przez conajmniej (chyba) 18 dni...jest szansa że na teście wyjdą II. Mierzyłam tylko 1 cykl. Przygotowywałam się do następnego...wręcz czekałam na @ :zawstydzona/y:
Teraz też czekam...
Kok.o poniekąd Ty zasiałaś nutkę szansy i nadziei wracając na to forum. To ja jestem z Ciebie dumna!

reklama
kasia.natka - GRATULACJE :happy2::happy2::happy2: Dziewczynki są super :tak: I przede wszystkim super, że wszystko OK:-)
kok.o, Ani@k - ja jestem dumna z Was obu :tak:

A ja się trochę zdrzemnęłam po obiedzie, straciłam czujność, zaparcie moje i cholera jedna @ przylazła....:-(:-(
także kok.o : mamy taki sam cykl...
katiuszka - NIE DAJ SIĘ &&&&&&& ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry