reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oj tam,oj tam :-) ja już jak postanowiłam tak wytrzymam,zawsze tak mam jak zacznę coś i się uprę ,to wytrzymuje :-):happy2::tak:po ostatnim dukanie właśnie zaszłam w ciążę ;-)

reklama
Ja raczej też , tylko się martwię czy nie zaszkodzi,
Ale to jedyna dieta, która podziałała na mnie.
A ja mam orbitrek w domu i jest świetnym wieszakiem na koszule M;-)...
Spadam na zakupy , do wieczorka :-)

Kochane!!!
witam się jeszcze w starym roku:)
kasia.natka, co Ty wypisujesz??? jak dla mnie możesz nawet codziennie pisać o swojej ciąży i o malutkiej!!! przecież wiesz jak mam tu potrzeba pozytywnej energii i dobrych przykładów, żebyśmy nie popadły w czarną rozpacz. Dlatego jak tylko masz czas i chwilkę, to wpadaj tu do nas i opowiadaj co tam u Ciebie!!!

muma, ale nabrałam ochoty na te polędwiczki!!!! zapisze sobie ten przepis i na pewno kiedyś zrobię!!!

zuzanka, trzymam kciuki za efekty diety:tak:
Podziwiam Was dziewczyny, ja nigdy nie byłam na diecie, jakoś tak mi Bozia dała dobrą przemianę materii. Jem więcej niż mój M., a nie tyję. Tzn. nie tyłam;-)po 30-stce jakoś tak mi przybyło z 7 kg, ale rozłożyło się równomiernie i jest ok. Chociaż tyle, bo z moim samozaparciem to długo bym nie wytrzymała na diecie. No i do tego uwielbiam jeść!!!!!:-D

A u mnie dalej cisza........tzn. brzuch pobolewa. Dziś 31dc, jutro mam niby termin @, ale póki co nie ma nawet jednej plamki, a jak żyję, zawsze wcześniej miałam plamienia i to kilkudniowe. Nic jeszcze nie mówię, nie nakręcam się, ale nie powiem, że nerwów nie mam!!!
Mój Sywester jutrzejszy zależy od tego jak sie sprawy z @ potoczą. Jak przylezie, to wiadomo, złość, płacz i pewnie pójdę spać jeszcze przed północą, a jak nie, to Nowy Rok obleję soczkiem;-)
Wpadnę jeszcze jutro, może już coś sie rozwiąże.
paaa

Ostatnia edycja:
no to katiuszka kochana trzymam kciuki żeby jutro było soczek :-)&&&&&&&&&&&&&ja też uciekam poprzytulać się do mojego M ....ale ja go kocham ,ściskam Was wpadnę jutro aby jeszcze zerknąć w starym roku ,oj coś czuje,że nowy będzie duuużo ,duuużo lepszy:-)pa,pa

miłej nocki

Katiuszka coś mi się wydaje, że będziesz musiała zrobić zapas soczków!!! życzę tego z całego serducha!!!!!!!!! Abyś skończyła ten okropny rok bez płaczu i złości!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka mi się też wydaje, że ten 2012 będzie o niebo lepszy!!!
Muma może głupie pytanie, ale co to jest orbitrek? Bo poluje w sklepach na jakiś fajny wieszak...

dziękuję wam kochane i bardzo się cieszę że wciąż mnie tu chcecie :-)
katiuszka kciuki zaciskam nieustająco &&&
jutro raczej nie dam rady tu zajrzeć więc już teraz przesyłam wam świeżą porcję fluidków bo jak z nimi wejdziecie w Nory Rok to na pewno kolejny sylwester będzie dla was bezalkoholowy :-p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
takie odświętne więc czerwone

mediumjsvhfj475e31ffa87ir61.jpg

KOCHANE MNÓSTWO CIERPLIWOŚCI ,MIŁOŚCI SEKSU ABY BYŁ CHCIANY I PRZYJEMNY :rofl2::rofl2:NO I TEGO O CZYM MARZYMY :happy::yes:

Ani@k orbitrek to taki duży steper do chodzenia do ćwiczenia :-D:happy2:

ŚCISKAM WAS MOCNO I łapie porcję fluidków :-)
do zobaczenia w NOWYM ROKU 2012!!!

reklama
Witajcie Dziewczynki :-)

Życzę Wam aby w Nowym Roku spełniły się marzenia- WSZYSTKIE, abyśmy kończyły ten rok ze zdrowymi dzidziolkami przy cycach albo przynajmniej z wielkimi brzucholami, żebyśmy miały czas dla siebie i swoich M , żebyśmy były szczęśliwe
:-)

happy-new-year+2012.jpg

zuzanka -
dzięki za definicję orbitreka :-) Jak na wieszak to trochę drogi,chociaż sprawdza się naprawdę spoko;-)katiuszka - co u Ciebie kochana - daj znać koniecznie &&&&&&&&&:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry