reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie Kobietki!!!
Zacznę od najważniejszej informacji dnia:tak:Muma!!!!! mówiłam, że będzie dobrze!!!!!!! Składam oficjalne GRATULACJE!!!!!!!!
A fasol już całkiem spory facecik:-D....no chyba, że facetka:-D A Ty Kochana, odpręż się w końcu, zrelaksuj, szefowej walnij na biurko zwolnienie i powiedz, że masz dla niej super wiadomości, po pierwsze fasol zdrów jak ryba, Ty idziesz na zwolnienie, a ona może Cię w szanowne cztery litery pocałować:-D:tak:A co!!! ja bym tak zrobiła....:tak:dzięki za fluidki, zbieram różowe;-)
A Wy dziewczynki dziś o słodkościach, a ja właśnie zjadłam zdrowy obiadek o niezdrowej porze, ale co poradzę. Miałam warzywka na parze robione a do tego 2 kawałki łososia z piekarnika i zieniaczki pieczone, a to wszystko zapijam winkiem:-) Jednym słowem -wzięłam się za siebie:tak: zobaczymy na jak długo wystarczy mi determinacji:confused: no i jakie będą efekty...
zuzanka, Ty wiesz co....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&jak nie ma @....to .....no wiesz:tak:
No i ja się również dołączę do tych antykościelnych:zawstydzona/y:ale to już chyba wywnioskowałyście z moich wcześniejszych postów. No i tyle w tym temacie...każdy ma swoje poglądy i racje, a nam pozostaje to uszanować. No!:tak::-)
hmmm...co tam miałam jeszcze napisac...:confused: aaa Muma wczoraj coś pisała, żebym napisała co u mnie???:baffled: Muma, chodziło o to jak ze starankami???bo ja jakaś nie kumata....:baffled: Jak o to...to sprawa wygląda tak, przytulanka były, ale czy w odpowiednim czasie...hmmm to się okaże, ja nie wiem jak mam to obliczać, pochrzanione miałam dwa ostatnie cykle, to za cholerę teraz nie wiem kiedy ta owu ma być...albo już była...No a tempki nie mierzę:-(Za tydzień niby ma być @...na czwartek mój M. planuje badania:szok: a w sobotę może pójdę ze wszystkim znowu do mojego lekarza...no chyba, ze wcześniej wysikam II kreski....to wtedy nie, Nie!!!! to wtedy tez idę, o matko....ale zamieszałam...to chyba po winku:baffled::cool2:

hoop hoopp!!!! jest tu ktoooooośśśś???:confused: dawno już nie było tak cicho...
a ja sobie siedzę, winko piję i słucham super muzyczki....Lana del Rey "video games"...CUDO znacie ją? no ja się zakochałam;-)
Miłej nocki Dziewczyny....o ile któraś tu jeszcze dziś zajrzy:baffled:

hej:)co jak co.....ale w taka pogode to nastrój o 1000 % się poprawia,no nie??!!:)ale jest pieknieee!!!:-)Rano zakupy,a potem sprzatanko w domu było,włąącznie z myciem okien,mężuś na podwórku porzadki robi,ja zaraz do niego dołączę,az do domu nie chce się wchodzic hi hi

Aż się samo na język nasuwa: "tu cicho sza tam cicho szaro buro.." nie, nie, szaro buro nie jest. Bo pewnie wiecie że na karaibach zawsze Słonko świeci. Wiosna rzekłabym pełną parą.

Ja z kolei dziś na niedzielny obiadek do Mamusi jadę.. a że tam jest gdzie chodzić - dzień dzisiejszy poświęcę spacerom..
Bo jak się okaże że potem ponad pół roku będę leżeć plackiem (9 miesięcy dokładnie) - warto zawczasu nawdychać się świeżym powietrzem :tak:
Ciasta żadnego nie piekłam, nie miałam czasu. Cała sobota w rozjazdach minęła.

A z tego co na bieżąco to w środę chyba Kok.o sika i dwie krechy pokazuje??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłej niedzieli moje drogie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry