Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muma!!!!! mówiłam, że będzie dobrze!!!!!!! Składam oficjalne GRATULACJE!!!!!!!!
....no chyba, że facetka
A Ty Kochana, odpręż się w końcu, zrelaksuj, szefowej walnij na biurko zwolnienie i powiedz, że masz dla niej super wiadomości, po pierwsze fasol zdrów jak ryba, Ty idziesz na zwolnienie, a ona może Cię w szanowne cztery litery pocałować
A co!!! ja bym tak zrobiła....
dzięki za fluidki, zbieram różowe;-)
zobaczymy na jak długo wystarczy mi determinacji
no i jakie będą efekty...
ale to już chyba wywnioskowałyście z moich wcześniejszych postów. No i tyle w tym temacie...każdy ma swoje poglądy i racje, a nam pozostaje to uszanować. No!
:-)
aaa Muma wczoraj coś pisała, żebym napisała co u mnie???
Muma, chodziło o to jak ze starankami???bo ja jakaś nie kumata....
Jak o to...to sprawa wygląda tak, przytulanka były, ale czy w odpowiednim czasie...hmmm to się okaże, ja nie wiem jak mam to obliczać, pochrzanione miałam dwa ostatnie cykle, to za cholerę teraz nie wiem kiedy ta owu ma być...albo już była...No a tempki nie mierzę:-(Za tydzień niby ma być @...na czwartek mój M. planuje badania
a w sobotę może pójdę ze wszystkim znowu do mojego lekarza...no chyba, ze wcześniej wysikam II kreski....to wtedy nie, Nie!!!! to wtedy tez idę, o matko....ale zamieszałam...to chyba po winku

dawno już nie było tak cicho...