Brzózka
Fanka BB :)
Oj Brzózka wydaje mi się że Twoja Mama to chyba daleko od Ciebie mieszka???
tak, 450km...
jestem tu sama z mężem. nie mamy rodziny tu na miejscu.
Męża mama też 280km stąd.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj Brzózka wydaje mi się że Twoja Mama to chyba daleko od Ciebie mieszka???
a my tu marzniemy
i jakoś słonka jak na lekarstwo...ale to w konću Anglia, nie?

no a metki już oderwane i rachunek gdzieś głęboko w koszu
no nic, pewnie jak zwykle kuzynka w Polsce odziedziczy bluzeczkę:-) A wieczorkiem pojechaliśmy do kina na "W ciemności". Wyznalazłam super kino, jakieś malutkie, nazwa w ogóle niezanana. A w środku okazało się, że jest super!!! nie ma normalnych krzeseł, tylko takie świetne, milutkie, puchate sofy, każda sofa ma swój stoliczek, aha bo zapomniałam dodać, że można było zamówić sobie drinka, winko, piwko, jakieś przekąski typu oliwki z serkiem pleśniowym...no kto co woli
No full wypas!!!! a sam film...moim zdaniem warty oglądnięcia, daje do myślenia, dużo scen okropnych, za dużo scen seksu, jak dla mnie...Ale i tak po wyjściu człowiek ma o czym myśleć. To jest moja opinia, słyszałam różne, że nie warto, że głupi...ale to mówiły osoby dla których Arnold Szarzeneeger to nadal idol
więc nie ma się co dziwić, że nie spodobał im się ten film...hmmm a może go nie zrozumieli...mniejsza o to, w każdym razie ja byłam i polecam, gdyby któraś się wybierała
:-) trzymam nadal kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jak na wizycie lekarz da Wam zielone światełko, jak sie weźmiecie do roboty, to już niedługo będziesz narzekać, że nie możesz dużo chodzić, bo Ci nóżki puchną
a dziś w Anglii jest Dzień Mamy!!!!!! moja mama obchodzi swoje święto trzy razy, pierwszy raz w marcu, jak w Anglii, potem od moich braci, którzy są w Austrii tez jakoś podobnie jak u nas, bo w maju no i trzeci raz jak jest w Polsce czyli 26 maja
fajnie ma, nie?

Nic nie drapie, nic nie swędzi i w ogóle, nic się nie dzieje :-)
eech.. małe kina mają swój klimat 
Na pewno obejrze 
:-) jutro jadę po test ciążowy![]()
:-) jutro jadę po test ciążowy![]()

ale dobrze, jak ma być, to niech będzie normalnie, a nie po 50 dniach, pójdę sobie do lekarza, zaniosę mu badania mojego M. i niech się coś dzieje, bo mnie denerwuje taki zastój!!! oby jego wyniki były ok, to powinnam dostać już jakieś leki na stymulację. No zobaczymy...trzymacie kciuki, żeby mój nie zmienił zdania do czwartku
albo żeby nie zwiał sprzed drzwi laboratorium

Przycinaliśmy dzisiaj krzewy i wiesz kok.o- forsycja jeszcze nie kwitnie ale wzięłam parę gałązek do domu to pewnie zaraz zakwitnie, w sam raz na Twój teścik 
Zaczną się sypać wiosenne fasole:-)
czy Ty nam o czymś nie zapomniałaś powiedzieć ?? &&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&