reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
alex - &&&&&&&&&&&& :-)i czekamy na relację :-)
Pewnie, że można a nawet trzeba leczyć zęby w ciąży, ale niekoniecznie ze znieczuleniem;-) A potrafią się zacząć sypać, zwłaszcza pod koniec i potem w czasie karmienia :tak:

hejo :-)
widze ,że pogaduchy z domów sobie urządzacie, a tu nieciężarni obywatele w robocie muszą siedziec;-):-D A takie piękne słońce!!
My wczoraj po polach długi spacer zaliczyliśmy w poszukiwaniu oznak wiosny, i tylko ptaki na razie o wiosnie dają znać:-). A i ogromne stado saren spotkaliśmy.
Zuzanka to kurcze moze drugiego testa zrób??:eek: coś Ci ta @ sie spóźnia... hmmm?
lumina &&&&&&& za jutro :-)
Ani@k wiesz co, zaczynam współczuć temu lekarzowi;-):-D jak go pytaniami zarzucisz, to sie biedak nie pozbiera:-D

A u mnie dalej nieschizowo, objawy dokładnie takie, jak ostatnio więc dałam na luz:happy:. Jak temp.nie spadnie w środe, to testuje, jak spadnie, to dooopa zimna, szkoda testu. No.:-)

Moja kolezanka dentystka, mowi, ze takie ilosci jakie sie podaje do zeba i to tego nowego znieczulenia to wogole nie ma wplywu. Ja tez jutro ide do dentysty, mimo ze licze na to ze jestem w ciazy ;))
Takze nie trzeba sie bac absolutnie.

Ja już zeschizowalam na maxa ;) W dodatku dzis moja suczka dostala cieczke, wiec za okolo 10-13 dni ( w jej dniach plodnych) bede jechala na wyprawe do Holandii na krycie do pieknego kawalera.
Smieje sie ze mnie kolezanka ze moze i ja powinnam zmienic reproduktora, jak tyle kryc i nic nie wyszlo u nas :-D:-D:-D

Brzózka :-)dobrze że jesteś - możesz mi napisać czy jak już nie ma kawalerów to mogę puścić sunię luzem ze smyczy ? cieczkę miała od 3 marca i dziś pierwszy dzień bez objawów ale boję się o nią jeszcze

kok.o - &&&&&&&&&&&&& - to dobry znak , że nie masz objawów ;-)
Brzózka - hahaha, z reproduktorami tak to jest, że czasem się coś zablokuje (tak mi hodowca coś tam tłumaczył) :tak: Ale przecież Tobie właśnie na tym skojarzeniu zależy, prawda ?? :-D &&&&&&&&&&&&&&&
Ja to myślę, że teraz wszystkie będą w ciąży !!!! :tak::tak:

lumina jak przestala krwawic i jest okolo 14-15 dzien, to sa wlasnie byc moze dni plodne ;))
W dniach plodnych suka juz nie plami. One sie zaczynaja u roznych suk roznie ale najszybciej od 8 a najpozniej od 25-26dnia cieczki. Jednak wiekszosc ma miedzy 10-16 dniem te dni plodne. Ja swoje suki puszczam dopiero po 25 dniu od pierwszego plamienia.

Muma no kurcze takiego reproduktora sobie wybralam i teraz mam ;) W sumie jest fajny, ale ciekawe jakie geny niesie :-D
Ale tak po psiemu to powinnam popatrzec na tych co juz dali ladne potomstwo :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

alo,alo

ja po pracy jakaś zdechła jestem ....Ani@k oj test wyszedł negatywny więc chyba nic z tego .kok.o szkoda testów to u mnie :tak:bo ja już robiłam :laugh2:Muma faktycznie słyszałam,że można leczyć ale nie zawsze ;-)Brzózka &&&&&&&& wróżę II kresek

...idę herbatkę z dzikiej róży zrobić
i paznokcie muszę doprowadzić do porządku po wczorajszych sadzonkach :cool:

reklama
oficjalnie - kropek ma skończone 5 tyg., widziałam go na usg, nawet zdjęcie dla tatusia dostałam:) wszystko w porządku jak na ten tydzień, kolejna wizyta 16.04, cieszę się jakbym milion w totka dostała

właśnie widzę, że suwaczek inny wiek pokazuje:/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry